Hoe te Vision Accommodatie Test

Hoe te Vision Accommodatie Test

Vision accommodatie verwijst naar het scherpstellen van het oog. Wanneer een object is afstandelijk, lichtstralen die ons oog in te voeren en ons in staat stellen om te zien dat zijn bijna parallel. Echter, een dichter object veroorzaakt lichtstralen af ​​te wijken, waardoor de oogspieren aan te scherpen om het object scherp te houden. Als je jong bent, deze spieren zijn heel elastisch en kan snel tegemoet op verschillende afstanden. Verliezen deze spieren elasticiteit ouder echter resulteert in verminderde vermogen zich te concentreren op dichtbijzijnde voorwerpen (presbyopie). U zult waarschijnlijk merken wanneer dit begint te gebeuren, maar hier zijn een paar eenvoudige manieren om eenvoudig testen visie accommodatie.

Instructies

•  Test uw visie accommodatie door het controleren van uw leesafstand. Normale leesafstand is ongeveer 14 inch (35 cm). Zodra u uw jaren '40 komen, zult u waarschijnlijk vinden het steeds moeilijker om zich te concentreren op in de buurt van objecten, zoals woorden in een boek of tijdschrift. Vind je jezelf het houden van uw leesmateriaal op armlengte en / of trekken je hoofd terug om woorden beter te kunnen zien, een zeker teken van verminderd gezichtsvermogen accommodatie.

•  Test uw visuele accommodatie door te draaien op een lichte. Lezen of het doen van nauwe samenwerking met de juiste verlichting is altijd een goed idee, maar met presbyopie, kan de normale verlichting niet genoeg voor close focus werk. De verminderde visuele accommodatie van het ouder worden is nog erger bij weinig licht. Als je veel gemakkelijker kunt concentreren op in de buurt van objecten in helder daglicht of met direct licht, kan uw visuele accommodatie worden afgenomen.

•  Test uw visie accommodatie met de winkel koopt leesbril. Presbyopie, of verlies van het gezichtsvermogen van accommodatie met de leeftijd, gebeurt geleidelijk en verergert geleidelijk. U mag in staat zijn om het probleem te corrigeren voor een tijdje met eenvoudige leesbril beschikbaar over-the-counter in verschillende mate van vergroting.

•  Test uw visuele accommodatie met een professioneel oogonderzoek. Zie uw optometrist of arts. In uw activiteiten van het dagelijks leven, zult u merken dat uw visie verandert, maar alleen een oogonderzoek door een vakman, met de juiste apparatuur, kan de mate van verandering en de mate van visie correctie nodig te bepalen.

Hints

  • Terwijl bijna iedereen, zelfs degenen die nooit oogcorrectie nodig zijn geweest, zal worden met verminderd gezichtsvermogen accommodatie na de leeftijd van 40, kan vroegtijdige presbyopie optreden als gevolg van ziekte of medicatie. Raadpleeg uw arts als u last verminderd gezichtsvermogen accommodatie eerder dan de leeftijd van 40, omdat dit een indicatie van een meer ernstige systemische ziekte kan zijn.