Hoe te Vinegar Gebruik bij EHBO

Hoe te Vinegar Gebruik bij EHBO

De Ouden wisten de geweldige voordelen van azijn. Ze gebruikten azijn in alles, van hygiëne om voedsel tot sanitaire voorzieningen. Azijn was letterlijk 's werelds eerste behandeling met antibiotica. De Babyloniërs eerste geregistreerde gebruik van azijn rond 5.000 voor Christus, en naar verluidt ontdekt door het vergisten van de vrucht van dadelpalmen. Houd azijn bij de hand voor een snelle eerste hulp behandelingen.

Instructies

Hoe te Vinegar Gebruik bij EHBO

•  Treat schaafwonden. Azijn is een natuurlijke antiseptische, dus gebruik verdunde oplossing van half azijn en half water om kleine snijwonden en schaafwonden schoon te maken. Het kan ook de jeuk van poison ivy of insectenbeten verminderen.

•  Verzacht zonnebrand. Bedek zonnebrand met een handdoek of een doek gedrenkt in water en azijn. Indien mogelijk, slapen op deze manier. Re-soak en herhaal. Doe de azijn in een spuitfles met water en nevel direct op de zonnebrand. Om zwelling en vocht tegen te veel zon verlichten, meng een pasta van zuiveringszout en appelazijn en toe te passen.

•  verlichten stijve spieren. Verminder de stress van over-werkte spieren door het mengen van een half azijn en half warm water oplossing. Dompel een handdoek in, dan uitwringen de handdoek en dek de pijnlijke spieren. Het is vaak nuttig om de handdoek met plasticfolie bedekken en laat op 's nachts. Verminderen blauwe plekken door het volgen van dezelfde methode, maar in plaats daarvan gebruik maken van koud water en zet het kompres op zijn plaats met een tape of sport wrap.

•  Behandel diarree. Cider azijn helpt bij de spijsvertering en werkt als een antiseptisch door de darmen en het spijsverteringskanaal. Eén theelepel. cider azijn in een glas water voor de maaltijd zal de intensiteit van de diarree te verminderen.

•  Combat hooikoorts. Hooikoorts symptomen zijn waterige ogen, niezen en een loopneus (en andere extra lichaamsvocht). Gebruik honing en azijn. 1 el nemen. honing en een dosis van ciderazijn 3 keer per dag tijdens hooikoorts seizoen. Om extra steun toe te voegen, gebruik van lokale honing en beginnen met de behandeling vroeg.

•  Ontlast een krassend keel. Om een ​​zere keel te verzachten, probeer gorgelen met appel cider azijn en water. Maak een 50/50 mengsel, en spuug het onmiddellijk na gorgelen, het herhalen van de behandeling ooit uur. Zorg ervoor dat u uw mond te spoelen of de zuurgraad zal je tanden beschadigen.

Hints

  • Raadpleeg altijd een arts voor elke serieuze gezondheidsproblemen.
  • Azijn is zuur, dus altijd de bescherming van uw ogen.