Hoe te vettigheid van de hoofdhuid Elimineer

Vette hoofdhuid kan worden veroorzaakt door een aantal redenen van hygiëne styling producten voeding erfelijkheid, maar de oorzaak is altijd hetzelfde: speciale klieren in de hoofdhuid, genaamd talgklieren scheiden meer olie dan nodig is voor gezond haar en hoofdhuid handhaven . De behandeling van de extra vettigheid afhankelijk van de uitwendige oorzaak van het probleem. Deze behandelingen kunnen variëren van eenvoudige gedragsveranderingen de dagelijkse toepassing van topische mengsels.

Instructies

•  Vermijd het gebruik van conditioner, die alleen voegt meer olie op je hoofdhuid dan het van nature produceert.

•  Blijf niet in direct zonlicht en probeer omgevingen met zeer hoge luchtvochtigheid te voorkomen. Deze omstandigheden vergroten de hoeveelheid zweet en olie door de hoofdhuid.

•  Shampoo iedere dag in om gelijke tred te houden met het tempo van de olieproductie en was het weg voordat het verzamelt.

•  Meng 1 el. van toverhazelaar met 1 eetl. van mond wassen en toepassen op de hoofdhuid met een watje. Dit mengsel zal helpen desinfecteren en vernauwen talgklieren en de hoeveelheid olie die op de hoofdhuid verlagen.

•  Vermijd overbrushing je haar. Niet alleen overdreven krachtig borstelen vacht van uw haar met olie van uw hoofdhuid, maar de druk stimuleert de haarzakjes en zorgt ervoor dat ze meer olie te produceren.