Hoe te verwijderen Wax uit het oor met een trechter

Hoe te verwijderen Wax uit het oor met een trechter

Een oorsmeer trechter wordt gebruikt om de holistische oorsmeer verwijderen methode die bekend staat als candling of coning voeren. Oor trechters zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bijenwas of paraffine en katoen, mousseline, of linnen. Linten van doek zijn gewikkeld om een ​​trechter te vormen en vervolgens ondergedompeld in wax. Een uiteinde van de trechter gaat in de gehoorgang terwijl het andere uiteinde wordt verlicht brand. Als de trechter brandwonden, wordt zachte zuigkracht gecreëerd, waarin puin en oorsmeer trekt zich terug uit uw gehoorgang. Wanneer de vlam komt dicht bij het oor wordt gedoofd en de resterende trechter verwijderd uit uw oor. Volgens de Academie van KNO, oor trechtervorming niet veilig is om uit te voeren op jezelf. Oorkaarsen mag alleen gedaan worden door iemand die ervaring heeft met het uitvoeren van de procedure.

Instructies

Oor Coning, Doorlichten, of concentreren van

•  Plaats alle items die je nodig hebt op het gebied waar u zult uitvoeren van het oor trechtervorming. U zult één oor trechter per oor, een lichtere, twee handdoeken of een metalen taartvorm met een gat gesneden in het midden, en een glas water nodig.

•  Ga liggen op je zij met een kussen onder je hoofd of leg je hoofd op een tafel met het oor dat u wilt trechter naar boven.

•  Cover blootgestelde huid rond je oor, met inbegrip van uw wang en nek, met handdoeken.

U kunt ook een metalen taartvorm en snijd een rond gat in het midden groot genoeg voor de oor trechter te passeren. Plaats de taart pan over uw oor, zodat het gat in de pan lijn staat met uw gehoorgang gat.

Om brandwonden te voorkomen, is het belangrijk dat u alle omliggende huid in geval dekken hete as valt uit de trechter of de trechter valt terwijl lit.

•  Plaats het oor trechter niet meer dan 1/2 "in uw gehoorgang. Houd op de basis van de trechter die het dichtst bij uw oor.

Een oor trechter geplaatst te diep in de gehoorgang zal leiden tot pijn, bloeden, en kon je trommelvlies scheuren.

•  Gebruik uw andere hand om het einde van het oor trechter die het verst van je oor te steken.

•  Wanneer u het gevoel te veel warmte op je hand of op je oor, trek de trechter uit. Blus direct het oor trechter in een glas water.

•  Herhaal dit proces op uw andere oor met behulp van een gloednieuwe oor trechter.

Hints

  • Veel holistische en homeopathische klinieken voeren oor trechtervorming. Deze procedure wordt het best uitgevoerd in een klinische setting.
  • Oorkaarsen mag niet meer dan twee keer per jaar worden gedaan.
  • Trommelvlies scheuren en ernstige brandwonden kunnen optreden bij een poging tot oor trechtervorming voeren op jezelf.
  • Als je pijn in je oor tijdens het gebruik van een oor trechter, verwijder de trechter onmiddellijk. Als de pijn aanhoudt, contact opnemen met uw arts.