Hoe te verwijderen Water Gewicht

Soms, je lichaam houdt vast aan veel water, waardoor je opgeblazen en ongemakkelijk voelen. Als u wilt om zich te ontdoen van het vasthouden van water te krijgen, aandacht te besteden aan uw dieet voor de komende dagen. Terwijl u zich te ontdoen van een opgeblazen gevoel door middel van over-the-counter medicijnen kunt krijgen, zijn er ook een aantal natuurlijke methoden om water gewicht te verwijderen. Vind de een die werkt voor u en u zult worden passend terug in je kleren in een mum van tijd.

Instructies

•  Drink meer water. Hoewel het lijkt contra-intuïtief, kun je eigenlijk te verliezen water gewicht door toevoeging van water. Je lichaam weet dat het water nodig heeft en als je niet genoeg geeft het, het het water dat het behoudt. Door het drinken van voldoende water, je vertelt je lichaam dat het niet hoeft te maken over het water, en het zal het water het is vasthouden los. Om dit gemakkelijker te maken, houden een fles water met u te allen tijde.

•  Vermijd zout voedsel. Natrium of zout, zorgt ervoor dat je lichaam om water vast te houden. Als je het eten van voedingsmiddelen met een hoog zout, kunt u het vasthouden van water problemen. Sla het zoutvaatje bij het gaan zitten om uw maaltijd en zorgvuldig te lezen etiketten voor het voedsel dat je eet. U zult verbaasd zijn over het aantal voedingsmiddelen die rijk zijn aan zout, zoals groentesap of spaghettisaus. Gebruik in plaats daarvan andere kruiden om de smaak van uw voedsel.

•  Af te zien van de suikerhoudende voedingsmiddelen ook. Suikerhoudende voedingsmiddelen kan ook leiden u om water vast te houden. Doorgeven donuts en snoep voor enkele dagen. Kijk ook eens naar het opgeven van geraffineerde koolhydraten, zoals wit brood en pasta.

•  Neem een diureticum. Een diureticum verhogen de hoeveelheid urine, die water lager gewicht. U kunt een diureticum te kopen over de toonbank in een pilvorm. U kunt ook gebruik maken van natuurlijke diuretica, zoals appelazijn, venkel of groene thee. Sommige voedingsmiddelen, zoals komkommers, watermeloen en asperges, hebben ook diuretische eigenschappen, dus probeer je dieet voornamelijk richten op dit soort voedsel voor een paar dagen tot je te ontdoen van je opgeblazen gevoel.

•  Bezoek uw arts als het probleem zich blijft voordoen. Als u vindt dat u bent voortdurend opgeblazen en deze methoden niet werken voor u, uw arts te bezoeken. Er kan een medische reden voor uw water vast te houden. Bijvoorbeeld, hart en vaatziekten, leveraandoeningen en hoge bloeddruk kan veroorzaken allemaal vasthouden van water.