Hoe te verwijderen vericose Veins

Spataderen zijn gedraaid en vergrote aderen, het meest gevonden op de benen en voeten. In normale aderen, kleppen laten bloed vrij kan stromen, maar in spataderen, deze kleppen defect, waardoor het bloed tot het zwembad en de ader te vergroten. Oorzaken van deze vergrote aderen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, zwangerschap, tromboflebitis (ontsteking door stolling), aangeboren defecte kleppen, en verlies van elasticiteit in aders door veroudering. Obesitas is ook een factor die bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van spataderen door de extra druk gelegd op de poten gaan staan. Er zijn wijzigingen in de levensstijl van een persoon met spataderen kan leveren aan de aders te verwijderen en de pijn te verlichten. Wanneer veranderingen in levensstijl niet verbeteren de conditie, kan poliklinische chirurgische technieken worden gebruikt om spataderen te verwijderen.

Instructies

•  Oefening dagelijks. Spataderen kunnen wijzen op grotere bloedsomloop problemen zijn. Wandelen, joggen en / of deelnemen aan actieve sporten is een geweldige manier om de bloedcirculatie in je benen te verhogen en een goede algemene cardiovasculaire gezondheid te bereiken.

•  Eet gezond. Het vermijden van gebakken en fastfood en het eten van evenwichtige maaltijden zal helpen bij gewichtsverlies, iets dat zal helpen de druk op je aderen te verminderen.

•  Hef je benen. De tijd nemen om je benen meerdere keren per dag te verheffen boven de hoogte van het hart (dat wil zeggen, te gaan liggen op de bank en leg je benen op een paar kussens) kan helpen bij het verbeteren van de circulatie in de benen.

•  Draag lage hak schoenen. Het dragen van hoge hakken kan de aandoening verergeren. Ook qua kleding, een elastische steunkousen gedragen op de benen bevorderen efficiënte bloedstroom wordt aanbevolen. Deze kunnen worden gekocht over de toonbank bij de meeste apotheken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en strakheid. Vraag uw arts, die geschikt is voor u.

•  Zit met je benen niet over elkaar. Sommige medische professionals zijn van mening dat zitten met gekruiste benen dragen bij aan slechte bloedcirculatie problemen in de benen.

•  Raadpleeg uw arts. Het wordt aanbevolen dat u zelfzorg maatregelen eerst toe te passen, maar als ze niet effectief blijken, medische procedures beschikbaar zijn - zoals als schelrotherapy, een procedure waarbij kleine en middelgrote spataderen worden ingespoten met een oplossing die littekens en ze sluit, en ader strippen. Sommige van deze procedures zijn uitgebreider dan anderen. Vraag uw arts, die geschikt is voor u.