Hoe te verwijderen van een Deer Tick Van Skin

Hoe te verwijderen van een Deer Tick Van Skin

De herten teek is een parasiet die zich nestelt in de huid van zijn gastheer en zuigt bloed. Het klinkt walgelijk en kunnen ernstig zijn, omdat de herten teek is verantwoordelijk voor verschillende ziekten bij de mens, met inbegrip van de ziekte van Lyme. Fall is piektijd op teken. Zij verblijven op de stengels van gras of blad toppen wachten op een gastheer. Zij geven de voorkeur herten, maar ook zij kruipen op honden, katten en mensen. Als een teek ingesloten in de huid moet binnen 36 uur verwijderd om de mogelijkheid van ziekte van Lyme voorkomen.

Instructies

•  Trek de teek voorzichtig. Met behulp van een paar botte gebogen pincet, pakt het hoofd gedeelte van de teek zo dicht mogelijk bij de huid als je kunt. Trek langzaam omhoog met een constante en gelijkmatige druk. De huid begint op te tillen en het vinkje weer uit. Niet fijn de teek omdat vloeistoffen met bacteriën kunnen lekken. Het is belangrijk om vast te trekken zonder schokken of schudden van de pincet. Dit zal de teek geheel behouden.

•  Was de omgeving. Zodra u de teek hebt verwijderd, gooi het weg, tenzij je wilt dat het gecontroleerd op de ziekte van Lyme. Wassen met water en zeep of een desinfecterende oplossing. Het is belangrijk om de teek te onderzoeken om ervoor te zorgen dat de hele teek werd verwijderd uit de huid. Als een cirkelvormige uitslag ontwikkelt waar de teek was, goed kijken. Een besmette gebied zal er uitzien als een schot in de roos met een helder centrum en een ronde rode gebied. Soms is het gebied een compleet rode cirkel. Het kan een week voordat de uitslag.

•  Let op de omgeving en let op ongewone symptomen. Als het rode gebied blijft 3 tot 5 weken, een arts raadplegen. Milde symptomen zijn gewrichtspijn, koude rillingen, koorts en vermoeidheid. Deze kunnen verschijnen wanneer de uitslag verschijnt. Ernstigere symptomen zijn stijve nek, ernstige hoofdpijn, koorts, extreme vermoeidheid of tintelingen in de ledematen.

•  Neem voorzorgsmaatregelen. Als je buiten bent, vermijd hoog gras en beboste gebieden. Blijf op duidelijke paden. Spray uw kleding en onbedekte huid met een bug insectenwerend middel met DEET. Als je naar binnen komt, controleer uw kleding. Als je douche, check om je nek, oksels, de achterkant van je knieën en elk verkreukeld gebieden van het lichaam.

Hints

  • Lichte kleding te dragen, zodat de teken gemakkelijk zal opdagen.