Hoe te verwijderen van een Bee Stinger uit de huid

Weinig dingen deed meer pijn dan een bij string. En als je meerdere keren gestoken, kan de pijn heel alarmerend. Dit is de reden waarom de conventionele advies over bijensteek verwijderen is zo frustrerend, want het betekent het nemen van uw tijd en het verwijderen van de angel van de "juiste" manier door het afschrapen van het af met een tool als een creditcard. Gelukkig heeft recent onderzoek wijst in een andere richting.

Instructies

•  verwijder je snel uit de directe omgeving, waar je was gestoken, omdat de bijen die gestoken kan je goed hebt losgelaten feromonen die zijn collega-bijen zullen rijden in de omgeving om je steken ook.

•  Gebruik je vingers te trekken of borstel weg de stinger, zo snel als je kunt doen. Dit zal niet, zoals eerder werd gedacht, pomp meer van het gif in uw systeem.

•  Gebruik een pincet om de angel te verwijderen als het is ingebed en kan niet zomaar weg worden geborsteld. Maar de sleutel nog deze zo snel mogelijk te verwijderen.

•  Breng een over-the-counter plaatselijke verdoving als het gebied van de angel is te pijnlijk om aan te raken, en als je de verdoving direct beschikbaar. Dan verwijder snel de stinger.

•  Breng een pak ijs en neem een antihistaminicum (zoals Benadryl) om de zwelling te verminderen. Als het slachtoffer lijkt te zijn met een allergische reactie (bekend als anafylaxie) om de angel, onmiddellijk medische hulp inroepen.