Hoe te verwijderen van een Bee Stinger na twee dagen

Typisch, je gaat te willen dat angel zo snel als menselijkerwijs mogelijk uit je huid. Niet alleen doet het pijn als de drommel, maar er is eigenlijk gif nog steeds in de stinger na de beet heeft plaatsgevonden. Wanneer links zweren onder de huid, kan deze gif in feite verder sijpelen in het lichaam en verergeren het effect van de steek. Natuurlijk zal de ernst van de reactie van het individu om de angel variëren van persoon tot persoon, omdat geen twee mensen echt dezelfde gevoeligheid voor gif een bij's. Toch bent u nog steeds van plan te willen hem eruit te halen, en er zijn situaties waarin de angel er nog in voor een paar dagen voor een of andere reden. De meest effectieve methode om een ​​stinger na twee of meer dagen te verwijderen zal in principe hetzelfde zijn als wanneer je voor het eerst werd gestoken.

Instructies

•  Gebruik uw vingernagel. Dit is een van de meest handige manieren om een ​​stinger van je huid te verwijderen. Trek gewoon je vingernagel over het gebied van de angel. De lichte druk en de richting van de beweging moet de angel halen.

•  Gebruik een plastic kaart, zoals een creditcard, bibliotheekpas of identiteitskaart. Dit werkt onder hetzelfde principe als een vingernagel. Gewoon tekenen (of schrapen) de rand van de kaart langs het gebied van de steek op de stinger te halen.

•  Probeer het met een pincet. Doe dit alleen als u niet in staat om het te verwijderen door vingernagel of plastic kaart bent (en als het is al een paar dagen). De reden dat je wilt voorkomen dat met behulp van een pincet is het knijpen beweging kan eigenlijk het gif van de angel in de huid los.

•  Ice het gebied. Nadat je de angel uit de huid hebt verwijderd, snel ijs het gebied om de zwelling te verminderen en te verdoven elke pijn die je kunt ervaren.

•  Reinig het gebied met een warm sopje en houd je ogen op de steek.

Hints

  • Bij het gebruik van uw nagel om een ​​stinger te verwijderen, zorg ervoor dat uw handen en het gebied onder de nagel is schoon. Net als elke andere breuk in de huid, kan een angel besmet raken. Om dit te voorkomen, moet u uw handen wassen voordat u een bee stinger verwijderen.