Hoe te verwijderen teken met Tea Tree Oil

Teken zijn heel kleine insecten die gerelateerd zijn aan spinnen en zijn te vinden in de Verenigde Staten. Zij geven de voorkeur vochtige klimaten en hebben de neiging om te leven in het gras en struiken, vaak in de buurt van de rand van paden en trottoirs. Teken voeden door zuigen bloed van dieren en mensen en zijn bekend om de ziekte van Lyme overbrengen, die de hersenen, het hart, de spieren, het zenuwstelsel en de gewrichten kan aantasten en op dit moment is er geen remedie bekend. Als je zijn gebeten door een teek, contact opnemen met uw arts. Er zijn verschillende technieken voor het verwijderen van een teek uit de huid, waaronder het gebruik van tea tree olie.

Instructies

•  Breng enkele druppels volle sterkte tea tree olie, verkrijgbaar bij veel drogisterijen of natuurlijke gezondheid en voedsel winkels, om de teek en de omliggende huid.

•  Laat de tea tree olie op de teek gedurende 20 minuten. Dit kan zo dicht tegen de teek uit de huid te vallen.

•  Gebruik een pincet om de teek te begrijpen aan het hoofd en trek direct uit de huid. Zorgvuldig te controleren om ervoor te zorgen dat er geen enkel deel van de teek nog in de huid een keer verwijderd.

•  Reinig het gebied met water en zeep en droog. Breng een paar druppels tea tree olie en dek af met een schone pleister.

•  Breng tea tree olie om het gebied drie keer per dag gedurende een week. Dit zal helpen bij het schoonmaken en desinfecteren van de omgeving, maar het kan niet voorkomen dat de overdracht van de ziekte van Lyme. Raadpleeg een arts indien u bent gebeten door een teek om de mogelijkheid van de ziekte van Lyme te bespreken.