Hoe te verwijderen Teken Met haar streng

Teken zijn parasieten die zich voeden met bloed. Zij hechten zich aan dieren en mensen via een set van "mondstukken" en wordt volgezogen met bloed dat organisme. Teken dragen een groot aantal ziekten, waaronder de ziekte van Lyme, die ze kunnen doorgeven aan hun gastheer. Hoe langer een teek voedt hoe groter de kans is dat u of uw huisdier een ziekte van de teek zal vangen. De beste manier van handelen is om de teek zo snel mogelijk te verwijderen. Een aantal technieken bestaan ​​om zich te ontdoen van teken. U kunt een pincet of draad gebruiken. Echter, in een snuifje kun je een pluk haar te gebruiken voor succesvolle resultaten.

Instructies

•  Maak een lus in de lok. Kies een haar die lang genoeg is om een ​​lus. Controleer de lus breed genoeg om over de rug van de teek. Een lus van een halve centimeter in diameter moet voldoende zijn.

•  Haal de lus over het lichaam van de teek. U wilt de lus zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk te binden, omdat dit is waar monddelen van de teek zijn. U wilt voorkomen dat scheuren lichaam van de teek, aangezien dit een vloed van kiem-gevulde vloeistof zal vrijgeven.

•  Trek aan de uiteinden van het haar. Zodra u de lus ligt aan monddelen van de teek, draai het haar. Trek de haren recht omhoog naar de monddelen los en verwijdert u het vinkje.

Hints

  • Plaats niets op de teek als boter of benzine in de hoop dat deze dingen zal de teek trekken los of gemakkelijker te verjagen. Eenmaal tikken sluiten hun monddelen op een gastheer, ze zijn niet in staat om vrij te laten tot ze gaar voeden. Dus, maakt het niet uit wat je op hen, zullen ze niet laten gaan. De enige manier om ze te krijgen uit is om ze af te trekken.
  • Na het loskomen van de teek, behandel de wond met een over de toonbank antibiotische zalf. Houd een oogje op de wond voor meerdere dagen. Als de wond ontstoken raakt of ontwikkelt een rode cirkel omheen Raadpleeg onmiddellijk een arts.