Hoe te verwijderen teken met Cotton Balls en Zeep

Hoe te verwijderen teken met Cotton Balls en Zeep

Een teek is een klein insect dat nijptang gehecht aan zijn mond te haken op zijn slachtoffers gebruikt, vaak voor uren op een moment. Teken kunnen ernstige ziekte doorgeven aan hun menselijke gastheer, zoals de ziekte van Lyme of Rocky Mountain spotted fever, zodat u een teek onmiddellijk na ontdekking moeten verwijderen. Voorkom tekenbeten door het vermijden van dikke borstel, hoog gras en stapels bladeren. Een insectenwerend middel kan ook helpen. De Centers for Disease Control en Prevention beveelt zelfs baden binnen twee uur na het binnen komen, te wassen en te lokaliseren elk teken. Bijna iedereen kan een teek met weinig inspanning te verwijderen.

Instructies

Zo dicht mogelijk bij de huid van de betrokkene - •  Gebruik pincet of een teek verwijderinrichting de teek dichtbij het ​​hoofd of mond grijpen. Omhoog te trekken zachtjes en gestaag te scheiden van de huid. Gebruik nooit een draaiende of schokkende beweging een teek, die het kan verpletteren en laat de gestelde hoofd te verwijderen.

•  Als u per ongeluk verpletterd de teek, verwijder alle resterende onderdelen met behulp van de pincet.

•  Was uw handen met als gevolg van onttrekking van water en zeep.

•  Was de omgeving van de tekenbeet met katoenen ballen, zeep en water.

•  Plaats zoveel mogelijk van de teek zo mogelijk in een plastic zak of pot om het te bewaren. Een arts kan wensen om het te onderzoeken, indien de ziekte het gevolg is van de beet.

Hints

  • Zie een arts als het slachtoffer wordt koortsig of ontwikkelt een huiduitslag, spierpijn of een stijve nek binnen enkele weken om gebeten.
  • Bedek de teek in zeep, gelei of olie om het geleidelijk aan te verwijderen. In plaats daarvan, verwijder de teek zo snel mogelijk met de beschreven werkwijze.