Hoe te verwijderen Sleep Rimpels

Slaap rimpels kan een teken zijn van een verouderende huid zijn. Kreuken begint vaak aan mensen in hun mid-jaren '20 beïnvloeden en gaat verder vanaf daar. Maar er zijn manieren om het probleem aan te pakken en uw huid te verjongen.

Instructies

•  Stel uw slaaphouding. De American Academy of Dermatology adviseert het slapen op je rug. Als je elke avond met je hoofd slapen op het kussen in dezelfde positie, kan de slaap lijnen ontwikkelen en uiteindelijk een permanent karakter krijgen. Vrouw de neiging om te slapen op hun zij, zodat ze waarschijnlijk zien dat deze lijnen op de kin en wangen. Mannen hebben de neiging om de lijnen op hun voorhoofd te zien, omdat ze vaak slapen met hun gezicht naar beneden gedrukt op het kussen.

•  Zorg voor genoeg slaap, ongeveer zeven tot acht uur per nacht. Dr Nicholas Perricone, een Connecticut dermatoloog en schrijver, zegt dat als je niet genoeg slaapt, produceert het lichaam een ​​overmaat van het hormoon cortisol, dat afbreekt huidcellen. Wanneer je genoeg rust, zal je lichaam het menselijk groeihormoon, dat de groei en cel-productie stimuleert produceren. Deze productie kan uw huid te dik blijven en rimpels minder.

•  Als u weg te doen met de slaap rimpels, hydrateren je gezicht vaak, misschien met behulp van een oogcrème. Als je ouder wordt, heeft je lichaam niet produceren zo veel collageen, en je hoeft geen nieuwe huidcellen te produceren zo snel. Exfoliëren om zich te ontdoen van dode huidcellen.

•  Begin met een dieet rijk aan anti-inflammatoire voedingsstoffen en anti-oxidanten zoals vitamine C. Dr Perricone, heeft een drie-dagen dieet gericht op het verminderen van de slaap rimpels ontwikkeld. Het gaat om het eten van zalm, een donker groene salade met olijfolie en citroensap, een mix van bessen en meloen. Eet twee keer per dag gedurende drie dagen. De voedingsmiddelen zijn anti-inflammatoire om voeden de huid. De vis heeft een voedingsstof genaamd dimethylethanolamine, die verzakken en rimpels kan verminderen. Ook drinken van acht tot 10 glazen water per dag.

•  Probeer actuele lotions die anti-oxidanten bevatten. U kunt een lotion die dezelfde voedingsstof die zalm heeft-DMAE heeft krijgen. Dr Perricone beveelt ook lotions met alfa-liponzuur en vitamine C ester.

Hints

  • Praat met uw dermatoloog over medische behandelingen. Injecteerbare vullers en Botox zijn opties die kunnen ontdoen van rimpels.
  • Stoppen met roken. Onderzoek toont aan dat iemand die regelmatig rookt al vele jaren is de kans groter te zijn gerimpelde huid dan een niet-roker, volgens de Academy of Dermatology.