Hoe te verwijderen Popcorn Shell in Keel

Je zit op de bank genieten van een film, gelukkig kauwend op een bak popcorn. Plotseling, als je een hap door te slikken, iets misgaat. Er is een krassend gevoel, alsof er een grote brok in je keel. Een popcorn shell is blijven hangen in je keel. Raak niet in paniek; volgen slechts een paar eenvoudige stappen en u kunt het verwijderen, om terug naar uw film zo snel mogelijk - hoewel waarschijnlijk zonder de rest van je popcorn.

Instructies

•  Drink vloeistoffen eerste. Begin met een slok water en kijk of dat wast beneden de popcorn shell. Als dat niet werkt, probeer dan frisdrank. Soms is de bruisen actie helpt spoelen het stukje popcorn, dus probeer iets heel koolzuurhoudende zoals ginger ale.

•  Eet iets op de shell te grijpen als de vloeistoffen niet werken. Probeer een stukje zachte brood, een bal van kleverige rijst of een banaan. De meeste van deze voedingsmiddelen zal grijpen op het vreemde voorwerp en helpen om het schuiven in je keel. Als dit niet werkt, probeer dan een stukje tortilla gegeten zonder te kauwen. Het grote stuk tortilla heeft soms genoeg wrijving om de popcorn romp grijpen en verwijder deze.

•  Ga naar de eerste hulp of het dichtstbijzijnde ziekenhuis als alle bovenstaande oplossingen niet werken. Popcorn schelpen nog in je keel kan zwelling, problemen met slikken of ademen en infecties in de keel veroorzaken. Laat het niet in, denkend dat het zijn weg naar buiten zal werken. Verzorgen van het probleem meteen.