Hoe te verwijderen mottenballen Met Water

Hoe te verwijderen mottenballen Met Water

Het verwijderen van mottenballen is gunstig voor uw en uw familie de gezondheid. Er zijn gevaren luchtwegen, benauwdheid, misselijkheid en braken in verband met mottenballen, volgens SilentMenace.com. In extreme gevallen kunnen ze de dood veroorzaken. Mottenballen zijn gemaakt van kleine balletjes van chemische bestrijdingsmiddelen en deodorant. Hun doel is om kleding van schimmel of mot larven beschermen. Mensen maken vaak gebruik van mottenballen bij het opbergen van kleding voor langere tijd.

Instructies

•  Draag beschermende kleding en veiligheidsuitrusting wanneer ergens in de buurt van de mottenballen gaan. Draag lange mouwen en een lange broek, als je niet wilt dat de chemicaliën op uw huid aan te raken. Trek handschoenen en een masker om uw luchtwegen te beschermen, zoals het masker zal het kappen van de effecten van de dampen. Ventileer het gebied dat u werkt in zo veel mogelijk door het openen van ramen en deuren.

•  Clear out geen voorwerpen vlakbij de mottenballen. Isoleer de mottenballen zoveel mogelijk kleren of andere voorwerpen die kunnen zijn bij hen verwijderen. U wilt voorkomen dat de mottenballen in contact komen met eerder onaangetast items en waardoor een van uw werk nutteloos. Bereid de mottenballen gebied dat moet worden overgoten met water en hoe die kunnen items rond verschuiven.

•  Giet water in de getroffen gebieden. Spoel de mottenballen uit met het water en uit de kleren of items. Wees liberaal met uw verbruik water om zo te verzekeren dat elke laatste mothball wordt verwijderd uit het gebied. Inspecteer het gebied om ervoor te zorgen dat er geen slepende mottenballen of enig teken van hen.

•  Veeg de mottenballen in een prullenbak. Zorg ervoor dat je ze niet aan te raken met je huid helemaal. Dump de mottenballen uit de prullenbak in een heavy-duty plastic zak.

•  Voer de mottenballen in een veilige en hygiënische manier. Verschillende steden hebben verschillende regels voor mothball beschikking. Neem contact op met uw lokale overheid of gemeente reinigingsdienst voor de beste manier om jezelf permanent te ontdoen van de mottenballen.