Hoe te verwijderen Mollen Met Bloodroot

Hoe te verwijderen Mollen Met Bloodroot

Bloodroot, botanisch bekend als Sanguinaria canadensis, is een plant die, vanwege zijn corrosieve eigenschappen, werd vaak gebruikt om mol, wratten, huid-tags en andere huidaandoeningen de koloniale tijd in Noord Amerika verwijderen. Tegenwoordig wordt bloodroot zalf wordt gebruikt als een natuurlijke, niet-invasieve werkwijze voor het behandelen huid gezwellen. Raadpleeg uw dermatoloog voordat u verder gaat met het gebruik van bloodroot een huid onregelmatigheid behandelen.

Instructies

Instructies

•  Grind 1 kopje droge bloodroot behulp van een slijpmachine. Draag een stofmasker om jezelf te beschermen tegen het stof dat zal uitstoten tijdens het maalproces. Bloodroot stof, bij inademing, zal ernstig irriteren de bovenste luchtwegen.

•  Meng de gemalen bloodroot met een kleverige drager zoals zinkoxide of lanoline in een kleine kom tot een pasta te maken. Als u besluit om zinkoxide te gebruiken, zorg ervoor dat de kom volledig droog is als zinkoxide kan ontbinden wanneer ze in contact met water.

•  Breng de bloodroot en zinkoxide of lanoline mengsel in een kleine glazen pot als je eenmaal goed hebt gemengd de stoffen tot een dikke pasta. Sluit het deksel op de pot stevig totdat u klaar bent om deze te gaan gebruiken.

•  Exfoliëren de mol voorzichtig met een loofah spons voor het aanbrengen van de bloodroot zalf. Hierdoor kan de bloodroot om de mol gemakkelijker penetreren. Als u niet wilt dat de mol met afschilfering irriteren, maar u kunt deze stap overslaan, maar je kan hebben om de bloodroot toepassen zalf nog een paar keer.

•  Verdeel een kleine hoeveelheid van de bloodroot zalf op de mol met een lepel. Zorg ervoor dat je de pasta alleen van toepassing op de mol als het enige stukje huid kunnen irriteren dat het in contact komt met.

•  Bedek de mol met een verband, om ervoor te zorgen dat de bloodroot pasta blijft binnen het verband en niet verspreid naar andere delen van uw huid. Binnen zes uur kunt u een tinteling voelen als de bloodroot penetreert de mol. Na 24 uur te verwijderen van het verband, zwabberen het gebied met peroxide en vervolgens opnieuw toe te passen de pasta en de dressing.

•  Herhaal deze behandeling elke dag tot twee dagen nadat de mol verdwenen. De behandeling kan tot drie weken duren voordat u resultaat ziet.

Hints

  • Praat met uw dermatoloog voordat u een bloodroot behandeling als bloodroot kan ernstige letsels en misvormingen veroorzaken aan de huid bij onjuist gebruik. Het kan ernstige bijwerkingen veroorzaken bij sommige gebruikers hebben.
  • Wees bijzonder voorzichtig als u doorgaat met bloodroot behandeling en stopt u het gebruik van de bloodroot plakken als u bijwerkingen of abnormale huid irritatie aan de huid wordt behandeld ervaren.
  • Bij het aanbrengen van de zalf, is het noodzakelijk dat u contact met gebieden van de huid die je niet behandelen te voorkomen.