Hoe te verwijderen Ear Wax at Home

Hoe te verwijderen Ear Wax at Home

Als je een zware hoeveelheid oorsmeer in je oren, kan je oren grappig voelt, kunt u een kleine hoeveelheid van het gehoor verliezen, infectie kan in zetten en je kunt problemen met betrekking tot uw sinussen ontwikkelen. Om deze redenen, veel mensen ervoor kiezen om oorsmeer thuis regelmatig te verwijderen. Er zijn een paar methoden om u te helpen dit veilig te doen. Neem grote zorg bij het kiezen van methoden, en vergeet niet dat je oor en gehoorgang gevoelig kan zijn.

Instructies

•  Breng druppels rechtstreeks in uw oren. U kunt speciale druppels kopen bij elke drogist voor het exclusieve gebruik van verweking oorsmeer. Volg de aanwijzingen op de medicatie in te voegen precies.

•  Vul een druppelaar met uw keuze van druppels, knijp dan 2-5 druppels van de olie in het binnenoor opening. Leg een watje in het oor om de olie te houden van het druipen rechts weer uit. Laat de olie gedurende enkele minuten op te zetten. Verwijder de katoenen bal. Buig je hoofd en laat de olie druppelen uit je oor.

•  Gebruik een zoutoplossing spray of water op kamertemperatuur voor het spoelen van oorsmeer. Dit kan dagelijks gebruikt worden om te helpen bij het schoonmaken van de gracht en achteruit de opbouw van oorsmeer. De meeste drogisterijen voeren zoutoplossing spray. Trek de buitenzijde van het oor omhoog met één hand terwijl zachtjes spuiten de zoutoplossing of water in het oor. Als u zich duizelig worden bij het doorspoelen van uw oor, stop dan onmiddellijk.

Hints

  • Regelmatige hoeveelheden vitamine C in je dieet kan helpen elimineren oorsmeer ophoping van nature.
  • Als de oren nog steeds een vol gevoel van was na ter waarde van thuis de behandeling van een week, raadpleeg dan uw arts.
  • Gebruik nooit een wattenstaafje of een ander voorwerp aan uw oor te reinigen. Het object kan in uw oor worden geduwd verder dan je van plan bent en kan eigenlijk schade aan uw gehoorgang. Plus, kan het ertoe leiden dat de wax aan geïmpacteerd worden zelfs meer dan het eerst was.
  • Als u last heeft oorpijn, koorts, verlies van gehoor of een piep in de oren, geen huismiddeltjes proberen voor het verwijderen van oorsmeer. Raadpleeg in plaats daarvan uw arts.
  • Oorkaarsen hebben verwondingen toegebracht aan velen. Ze worden niet aanbevolen voor oorsmeer verwijderen.
  • Wees voorzichtig met het gebruik van waterstofperoxide in je oren. Deze oplossing is zeer sterk en bijwerkingen veroorzaken.