Hoe te vervangen van een kunstheup Cup

Hoe te vervangen van een kunstheup Cup

Een kunstmatige heup cup is een soort kunstmatige heupgewricht tijdens heupvervanging. Heupprothese operatie kan worden uitgevoerd als gevolg van trauma, osteoartritis of reumatoïde artritis. Een heupprothese wordt gebruikt als een laatste redmiddel, wanneer conservatieve maatregelen voor de behandeling van pijn in de heup en stijfheid mislukken. Na verloop van tijd kan uw kunstheup beker versleten worden en moet het worden vervangen. Een kunstmatige heup kop moet worden vervangen door een chirurg.

Instructies

•  Kennis te nemen van hoe lang geleden je je heup geopereerd. Heupprothese operaties worden vaak uitgevoerd bij mensen tussen de leeftijden van 60 en 80, volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons. Met de juiste zorg, kunnen deze vervangingen de rest van het leven van een individu duren. Voor jongere patiënten, knielen, sport, zware lichamelijke inspanning en zware lichamelijke arbeid kan leiden tot een kunstmatige heup kop versleten of beschadigd zijn geworden in de tijd.

•  Maak een afspraak met de chirurg die de operatie afgerond. Als u hebt verplaatst, of uw arts heeft teruggetrokken, heeft uw medische gegevens van uw operatie naar de nieuwe arts u zal zien.

•  Woon afspraak van uw arts. Op uw afspraak, zal uw arts een lichamelijk onderzoek uitvoeren en neem een ​​X-ray op uw kunstheup cup controleren. Uw arts zal bespreken opties om pijn en stijfheid te verlichten. Deze kunnen anti-inflammatoire medicatie, fysiotherapie, activiteit modificatie of een operatie onder uw kunstheup kop vervangen.

•  Schema en geopereerd. Het ondergaan van een heupprothese kan u helpen om de normale activiteiten te hervatten.