Hoe te vervangen Starch Met resistent zetmeel

Hoe te vervangen Starch Met resistent zetmeel

Wetenschappers hebben ontdekt dat het zetmeel in bepaalde levensmiddelen weerstaat vertering, niet spike bloedsuikerspiegel en voorziet vezel voor intestinale gezondheid. Ze noemen het resistent zetmeel en studies tonen aan dat ofwel het eten van voedsel rijk aan resistent zetmeel of het toevoegen van het poeder te eten kan mensen helpen gewicht te verliezen en de controle van hun bloedsuikerspiegel. U kunt eet gewoonlijk hoger in koolhydraten, zoals rijst, bonen en aardappelen, koude naar de inhoud van de resistente zetmeel, waarbij het lichaam oxideren vet helpt verhogen voordat het gebruikt de calorieën van het zetmeel.

Instructies

•  Eet peulvruchten, zoals split erwten, linzen, pinda's en bonen, die allen hoog in resistent zetmeel zijn. Intact granen zoals rauwe noten, rauwe maïs en zaden bevatten ook resistent zetmeel. Rauwe mais eetbaar en toevoegen aan salades of salsa is een goede manier om het gebruik van resistente zetmeel verhogen. Erwten zijn rijk aan resistent zetmeel en kan worden gegeten als groente bijgerecht, in salades of als erwtensoep.

•  Denk aan bananen die niet helemaal rijp. Bananen zijn rijk aan resistent zetmeel, terwijl ze lichtjes groen. Ook interessant andere onrijpe vrucht.

•  Maak pasta salades, gekookte rijst of aardappel salades. Wanneer zetmeelrijke voedsel koud, het aantal van de aanwezige zetmeel terug resistente zetmeel. Zelfs wit brood geserveerd koud of op kamertemperatuur meer resistent zetmeel dan oplosbaar zetmeel bevat, hoewel volkoren brood bevat meestal meer voeding dan geraffineerde witte brood.

•  Kijk op de etiketten van voedingsmiddelen voor het voedsel dat je koopt, zoals granen, voor een ingrediënt genaamd Hi-maïs, dat is een commerciële en food-grade additief. Hi-Maïs is het enige product op de markt vanaf oktober 2011, dat in poedervorm resistent zetmeel gemaakt van maïs bevat.