Hoe te vertellen wanneer Gist Infecties zijn verdwenen

Vaginale schimmelinfecties, ook wel vulvovaginale candidiasis, schering en inslag dat gebeurt wanneer te veel gistcellen groeien in de vagina. Gist is een schimmel die aanwezig is op de menselijke huid in vochtige gebieden zoals de mond en vagina. Hoewel ze nogal hinderlijk kunnen zijn, schimmelinfecties zijn gemakkelijk te behandelen en kan meestal binnen enkele dagen genezen door over-the-counter-behandelingen. Het is ook heel eenvoudig om te vertellen wanneer de infectie is verdwenen.

Instructies

Oorzaken, behandelingen en behandelingen

•  Het herkennen van de oorzaak is de eerste stap bij het ​​wegwerken van een schimmelinfectie. Bacteriën en een zeer klein aantal gistcellen aanwezig in een gezonde vagina. De bacterie is wat helpt om organismen te houden zoals gist onder controle. Soms is een verandering zal het evenwicht, waardoor de gist te veel groeien verschuiven. Dit kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid van dingen zoals antibiotica, hormoonvervangende therapie of zelfs zwangerschap. Sommige gezondheidsproblemen zoals diabetes kan ook bijdragen aan een overvloed van gist.

•  Het vinden van een behandeling die werkt voor u is de volgende stap in de behandeling van een schimmelinfectie. Meestal deze infecties kunnen thuis worden behandeld met producten zoals anti-schimmel crème of vaginale zetpillen. Deze kunnen worden gekocht bij de meeste supermarkten in het departement gezondheid of bij de apotheek. Als u last terugkerende schimmelinfecties moet u een arts te raadplegen voordat u een geneesmiddel, als er een gezondheidstoestand kan zijn zoals diabetes die kunnen worden waardoor de infecties. Gist infecties kunnen vaak worden voorkomen door eenvoudige stappen zoals het vermijden van producten zoals douches, geurende vrouwelijke sprays en geparfumeerde tampons en het veranderen van natte kleding, zoals zwemkleding meteen. Weg te blijven van strakke broeken en ondergoed kan ook helpen.

•  Het herkennen van de symptomen is de belangrijkste manier om te vertellen wanneer een schimmelinfectie is verdwenen. De infectie zal veroorzaken meestal zeer specifieke symptomen zoals jeuk en pijn in het vaginale gebied, soms vergezeld van een dikke witte geurloze afscheiding die kwark lijkt. Het kan ook leiden tot branden met plassen. Het is vrij eenvoudig om te vertellen wanneer de infectie is verdwenen als deze symptomen ergens zal verdwijnen vanaf 24 uur tot 7 dagen, afhankelijk van de gebruikte behandeling. Als symptomen niet verbeteren na behandeling is het belangrijk om een ​​arts als het een ernstige aandoening zijn.