Hoe te vertellen hoe ver je bent in je zwangerschap

Hoe te vertellen hoe ver je bent in je zwangerschap

Zodra je erachter dat je bij je hebt een baby, de volgende vraag is vaak: "Hoe lang ben ik in mijn zwangerschap?" Er zijn manieren waarop u kunt een schatting van de lengte van de tijd en uw arts heeft meer accurate methoden. Leer hoe om te vertellen hoe ver je bent door de volgende stappen.

Instructies

Antwoord: Hoe ver langs in mijn zwangerschap ben ik?

•  Zorg ervoor dat je echt zwanger. Als je denkt dat je bij je hebt een baby omdat je je tijd hebt gemist, kan het een vals alarm te zijn. Gebruik een zwangerschapstest om te bevestigen dat je echt bent een moeder-to-be; verspil je energie piekeren over de tekenen van zwangerschap je leest over online.

•  Graaf naar voren vanaf de datum van uw eerste gemiste periode tot en met het heden. Dat geeft je een ruw idee van hoeveel weken je zwanger zijn geweest geven. Je kunt dit beter beperken door gebruik te maken van een zwangerschap rekenmachine die de datum en de gebruikelijke lengte van je cyclus beschouwt. Eén zo'n rekenmachine in de sectie Resources.

•  Let op de tekenen van de beweging van de baby. Normaal gesproken krijg je in staat zijn om de foetus bewegen duidelijk tussen de 14 en 18 weken in de zwangerschap te voelen. Indien men zich bewegen en schoppen, je bent waarschijnlijk minstens 3 1/2 maanden samen en mogelijk verder.

•  Bezoek uw arts voor een lichamelijk onderzoek. Door een combinatie van het stellen van vragen en het uitvoeren van een lichamelijk onderzoek, moet uw arts in staat zijn om een ​​goede schatting van hoe lang je zwanger zijn geweest maken. Hij zal ook in staat zijn om aanbevelingen te doen voor een goede prenatale zorg te helpen houden de groeiende baby gezond.

•  Krijg een echo-onderzoek. Omdat de echografie kan de arts om daadwerkelijk te zien en meten van de baby, zal ze in staat om een ​​zeer nauwkeurige evaluatie van zijn leeftijd te maken. Afhankelijk van hoe lang je zwanger zijn geweest, kunnen ze ook in staat zijn om zijn geslacht te bepalen.

Hints

  • In plaats van te proberen om de lengte van de tijd dat u zwanger zijn geweest denk, is het best om uw arts te raadplegen zodra je weet dat je het dragen van een baby. Goede prenatale zorg verhoogt de kansen van het hebben van een gezonde, voldragen baby. De arts kan u vertellen hoe lang je zwanger en ook wat te doen om ervoor te zorgen dat u een gezonde zwangerschap en dat alles gladjes verloopt zijn geweest.