Hoe te vertellen als water veilig is om te drinken

Hoe te vertellen als water veilig is om te drinken

Wil ik echt weten wat er in het water? Hoe kom ik erachter wat ik drink? Water uit uw kraan loopt door een zuiveringsinstallatie, maar dat wil je niet altijd beschermen tegen verontreinigingen en de risico's alleen maar toenemen als je drinkt uit een put. Meer dan 90 procent van de watervoorziening zijn veilig voor consumptie, volgens de Environmental Protection Agency, maar een beetje opvoeding kan een lange weg te gaan naar de bescherming tegen de risico's van besmet water.

Instructies

•  Neem contact op met uw waterleverancier en vragen voor hun jaarlijkse drinkwaterkwaliteit rapporten. Deze rapporten zullen u vertellen wat verontreinigingen zijn aangetroffen in het watersysteem en hoe de aanwezigheid niveaus vergelijken federaal geregeld drinkwaternormen. Het zal ook een lijst van de additieven gemengd in het water door de leverancier en de waterbron. Veel leveranciers mail deze rapporteert rechtstreeks aan hun consumenten.

•  Besteed aandacht aan uw lokale kranten, post, radio en televisie om te zien of uw waterleverancier een waarschuwing heeft uitgegeven. Deze meldingen zullen u op de hoogte van de verontreiniging, de risico's, en hoe je het water te behandelen, of bieden alternatieven voor het drinken van de watertoevoer.

•  Neem contact op met uw lokale water expert op het gebied van de veiligheid van uw drinkwater als u water nemen uit een natuurlijke bron. Veel outdoor watervoorzieningen kan veilig worden gemaakt voor het drinken met een jodium behandeling.

•  Breng het water aan de kook boven de 212 graden Fahrenheit gedurende één minuut om alle bacteriën of ziektekiemen te doden. Bacteriën is de meest voorkomende manier waarop uw leidingwater besmet raakt.

Hints

  • Troebelheid of een vreemde geur kan bezorgdheid over de veiligheid van het drinkwater te veroorzaken, maar vaker wel dan niet deze zijn onschadelijk bijwerkingen van het zuiveringsproces. Volg de richtlijnen van de Environmental Protection Agency over de noodsituatie ontsmetting van drinkwater aan alle verontreinigingen kunt u worden geconfronteerd met waarschijnlijk behandeld te verzekeren.
  • Drink geen water uit een grondwater bron, tenzij je de veiligheid met een water-expert hebben bevestigd.