Hoe te vertellen als u Rebound (Medicatie Overmatig) Hoofdpijn

Hoe te vertellen als u Rebound (Medicatie Overmatig) Hoofdpijn

Terwijl we allemaal weten dat er zijn veel medicijnen, zowel over-the-counter en recept, ter beschikking van de veel voorkomende kwaal van hoofdpijn en migraine te behandelen, veel mensen weten niet dat deze medicijnen kunnen in feite de oorzaak van deze pijn. Als u vaak hoofdpijn, waaronder migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn, kunt u last hebben het fenomeen bekend als rebound, of medicatie overmatig gebruik, hoofdpijn. Terwijl u misschien uiteindelijk nodig hebt om deze mogelijkheid met uw zorgverzekeraar te bespreken, zijn er verschillende methoden om te bepalen of u zou kunnen lijden aan rebound hoofdpijn.

Instructies

•  Houd bij hoeveel hoofdpijn je hebt elke week. Als u meer dan 3 per week, moet u wellicht rebound hoofdpijn.

•  Merk op hoe vaak je hoofdpijn opluchting medicatie nemen, en hoeveel u voor elke hoofdpijn. Het nemen van dit soort medicatie elke dag of bijna elke dag is een sterke aanwijzing van rebound hoofdpijn. Let ook op hoeveel medicijnen die u nemen; als u meer dan de aanbevolen dosering nodig hebben of vinden dat je moet verschillende doses te nemen gedurende de dag hebt u waarschijnlijk rebound hoofdpijn.

•  Kennisgeving welk moment van de dag dat je hoofdpijn krijgt. Heeft u wakker wordt met de hoofdpijn? Lijkt het elke dag in te stellen op hetzelfde moment? Dit zijn tekenen van rebound hoofdpijn.

•  Monitor uw inname van cafeïne. Vindt u uzelf met behulp van cafeïne of medicijnen die cafeïne bevatten, zoals Excedrin of Midol (vooral voor menstruele hoofdpijn) om uw hoofdpijn te behandelen? Het is mogelijk dat deze medicijnen een hoofdpijn kan verlichten, dan leiden tot meer hoofdpijn als het verdwijnt en de cafeïne terugtrekking begint.

•  Denk na over uw hoofdpijn medicatie geschiedenis. Wist u stoppen met het gebruik van bepaalde medicijnen, omdat ze gestopt met werken na een tijdje? Als je moest overschakelen naar een andere medicatie om je hoofd pijn te verlichten, is het bijna zeker dat je ervaart rebound hoofdpijn.

•  Denk niet dat omdat je recept migraine / hoofdpijn medicatie gebruiken die je niet kunt of niet rebound hoofdpijn ervaren. Omdat het lichaam kan zich ook aanpassen aan hen net als met over-the-counter geneesmiddelen, geneesmiddelen op recept zijn net zoveel kans om daders in rebound hoofdpijn.

•  Raak de mogelijkheid van rebound hoofdpijn op basis van het type van het hoofd pijn die je ervaart niet ontslaan; rebound hoofdpijn kan variëren van een doffe pijn aan kloppende pijn.

•  Ook niet de rebound hoofdpijn mogelijkheid te ontslaan als u denkt dat u een migraine stoornis of andere hoofdpijn stoornis. Het is nog steeds mogelijk dat u ondervindt rebound hoofdpijn, en het is ook mogelijk dat uw aandoening omgezet in zijn huidige staat van onbedoeld gebruik van te veel hoofdpijn medicatie.

Hints

  • Als je naar de eerste hulp voor behandeling van een migraine en die u vaak gebruikt hoofdpijn medicatie, laat de behandelend arts weet wat u gebruikt, zodat u niet worden behandeld met de zeer medicatie die kunnen bijdragen aan uw migraine.
  • Als u vermoedt dat u zou kunnen lijden aan rebound hoofdpijn, zie een zorgverlener die gespecialiseerd is in hoofdpijn en migraine tot een plan te bespreken om te bepalen of je dat doet, en voor het opstellen van een behandelplan.
  • Als u last hebt zeer ernstige migraine, moet u uw zorgverzekeraar zien. Dit type pijn kan een symptoom van een ernstige onderliggende medische probleem.
  • Als u zwanger bent of borstvoeding geeft moet u met uw zorgverzekeraar over eventuele hoofdpijn / migraine remedies die u gebruikt om te praten; sommigen zullen een foetus schaden en sommigen worden uitgescheiden in de moedermelk.