Hoe te vertellen als u een urineweginfectie

Een infectie van de urinewegen (UTI) verschijnt meestal met de symptomen, maar niet altijd. Als er een verandering in uw urine of pijn bij het plassen, kan een urineweginfectie aanwezig zijn. Urgentie en de frequentie van het plassen kunnen ook symptomen van een urineweginfectie, maar de enige zekere manier om de diagnose te krijgen is door middel van tests uitgevoerd door uw arts.

Instructies

•  bewolkt urine of urine die bloederige verschijnt of heeft een fout of een sterke geur zijn symptomen van UTI. Dit zijn meestal de eerste symptomen verschijnen wanneer een urineweginfectie aanwezig is.

•  Burning of pijn bij urineren is ook een symptoom van een urineweginfectie. De infectie is langs uw urinewegen en als urine passeert, zal het steken. Dit is een gevolg van het zuur in urine. Het is net als het gieten een beetje spiritus op een cut.

•  urineren vaak, samen met een sterke behoefte om te urineren, zelfs nadat je net zijn gegaan, is een symptoom dat vaak gepaard gaat een urineweginfectie. Dit kan ook een van de eerste aanwijzingen dat een UTI aanwezig is.

•  Pressure of kramp in de onderbuik kan ook aanwezig zijn, maar dit is meestal na de UTI is onbehandeld gelaten. De pijn van deze kan ook worden gevoeld in het midden om de oppervlakte van uw onderrug.

•  Presenteren in de nier, de UTI kan leiden tot een lichte koorts, rillingen, shakes en nachtelijk zweten. Vermoeidheid en gevoel als je zou kunnen naar beneden met een verkoudheid of griep kan voorkomen wanneer de infectie heeft zijn weg naar de nieren.

•  Vermoeden je hebt een UTI moet leiden je naar een dokter te zien. De symptomen die gepaard dergelijke infectie kan ook worden veroorzaakt door andere omstandigheden. De enige zekere manier om te weten als u een urineweginfectie is uw arts te hebben gelopen tests, zoals een analyse van de urine, cultuur of bloedonderzoek.

Hints

  • Een urineweginfectie is een infectie en moet de juiste medicatie voorgeschreven om het te behandelen hebben. Als u vermoedt dat u een urineweginfectie, moet u uw arts raadplegen.