Hoe te vertellen als je een slechte adem / Need Mondwater

Hoe te vertellen als je een slechte adem / Need Mondwater

In 1921, de generieke term "slechte adem" werd de meer klinisch klinkende "halitose." Slechte adem veroorzaakt door voedsel eet alsmede de bacteriën die in de mond bevinden. Poetsen en te flossen op een regelmatige basis, evenals een bezoek aan een tandarts, kan bijdragen tot het verminderen en zelfs slechte adem te elimineren. Gebruik een plastic lepel om te bepalen of het residu in je mond is af te geven een vieze geur.

Instructies

•  Schraap je tong twee of drie keer met een schone plastic lepel om alle resten te verzamelen. Een plastic lepel beter zal zijn dan een metalen schrapen en zal geen conflicterende geuren al die ermee verbonden zijn.

•  Verwijder de lepel uit je mond, draai hem om en inspecteer het. Hoe duidelijker het residu, de stinkende minder zal zijn. Wit, groen en geel alles blijkt bacteriën die kunnen veroorzaken slechte adem of zelfs een ziekte. Raadpleeg uw tandarts of arts als het residu is verkleurd.

•  Geef de lepel een snuifje. Als het residu slecht ruikt, is het waarschijnlijk je adem doet ook.

Hints

  • Probeer het lepeltest direct na uw gebruikelijke poetsen / flossen / spoelen ritueel om een ​​geur maatstaf vast te stellen.
  • Borstel, zijde en gebruik mondwater regelmatig aan de bacteriën die zouden kunnen worden waardoor een slechte adem te elimineren.