Hoe te vertellen als je bent afgevallen

Hoe te vertellen als je bent afgevallen

Afvallen kan een zware strijd zijn, en het houden van een nauwkeurige registratie week tot week is een belangrijk instrument om te helpen stal pond. Als u op het verliezen van gewicht in een traag tempo, dat vaak wordt aanbevolen, met behulp van een schaal en een meetlint is de beste manier om bij te houden van uw gewichtsverlies te houden. Hoppen op de schaal op hetzelfde tijdstip iedere dag zal de meest nauwkeurige meting van hoeveel gewicht je verliest, en het meten van band zal u helpen bijhouden van uw taille omvang te houden bieden.

Instructies

•  Bepaal een tijd elke dag dat is handig om jezelf te wegen en dat de schaal toegankelijk. Zorg ervoor om jezelf te wegen op hetzelfde tijdstip iedere dag, zoals vroeg in de ochtend of net voor het slapen gaan.

•  Maak een grafiek waarop je gewicht elke dag op te nemen. Weeg jezelf, en vervolgens uw gewicht en de datum. Als u doorgaat met het toevoegen aan de grafiek te bepalen of uw gewicht daalt of stijgt van dag tot dag of week tot week.

•  keer per week, gebruik het meetlint wanneer je jezelf weegt. Wikkel de tape rond je buik, net boven de heupbeenderen. Draai de tape, zodat het goed aansluit, maar niet naar beneden te drukken op je buik. Noteer uw taille omvang naast de datum op de kaart, zodat u kunt zien of uw taille omvang toe- of afneemt.