Hoe te vertellen als ik Tore een Kuitspier

Een gescheurde spieren is een pijnlijke blessure, vaak lijden door atleten tijdens periodes van extreme inspanning. Wanneer de spier wordt gevraagd te veel doen kunnen de vezels van de spier gedeeltelijk of volledig scheuren, waardoor een zeer pijnlijke verwonding. Juiste zorg en onderzoek in de tijd onmiddellijk na het letsel is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de gewonde persoon ontvangt de juiste behandeling toe te staan ​​hun letsel volledig genezen, zodat het kan functioneren op volle capaciteit in de toekomst.

Instructies

•  Controleer de gewonde kalf op tekenen van zwelling. Een gescheurde kalf zal vaak zeer snel zwellen.

•  Let op elke verkleuring in het gewonde gebied. Een scheur kan vaak leiden tot bloedingen onder de huid, wat kan leiden tot een rode verkleuring of kneuzing.

•  Vraag of de persoon ervaart pijn terwijl de spier in rust is. Een gescheurde kalf kan zeer pijnlijk zijn, zelfs als er geen gewicht wordt op het been wordt gezet.

•  Vraag of het individu heeft ervaren scherpe pijn wanneer het proberen om de spieren te gebruiken na het letsel. Laat het individu niet dwingen om meer gewicht op het been zodra ze gewond raken en uit het been.

•  Vraag het individu en alle anderen rond op het moment van de schade, indien zij een pop gehoord. Een scheur kan een hoorbaar geluid wanneer deze optreedt, die kan worden gehoord als het gebeurt midden relatieve rust.

•  Ice het gewonde gebied zwelling, alsmede het te verdoven licht om pijn te minimaliseren.

•  Neem het individu om een arts voor een volledig onderzoek en behandeling als ze vertonen de borden in de stappen 1 tot en met 5, of als ze niet in staat zijn om de spieren op hun eigen bewegen, een teken van een volledige scheur.