Hoe te vertellen als ik niet Verwijder de Whole Tick

De teek is een parasitaire spin die Burrows in de huid van het slachtoffer en zuigt zijn bloed, met alleen het lichaam te zien op de buitenkant van het lichaam. Zowel mannelijke als vrouwelijke teken kan een mens of dier bijten. Spotting en snel verwijderen van teken helpt de kans op het vangen van een bloedoverdraagbare ziekte te verminderen. Soms, als je een teek verwijderen, haar hoofd of monddelen kan blijven ingebed in je huid. Ze moeten ook verwijderd, met vrijwel dezelfde techniek die u gebruikt om de rest van de teek.

Instructies

•  Pak de teek zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk met een paar fijne punt pincet en trek deze recht uit; Draai er niet aan, en probeer het niet te verpletteren.

•  Inspecteer de teek die u uitgetrokken. Er is geen nek om van te spreken over een teek, maar haar monddelen doen uitsteken tussen de twee naar voren benen. Er kunnen twee of drie monddelen (ee Middelen voor enkele foto's van de gemeenschappelijke teken). Als voorste deel van de teek tussen de voorpoten ontbreekt duidelijk monddelen, of als het niet symmetrisch is, heb je waarschijnlijk niet de gehele teek krijgen.

•  Onderzoek de beet gebied. Het kan nodig zijn om dit te doen onder een helder licht - een bureaulamp zal werken als je niets helderder te hebben. Gebruik je vingers om voorzichtig uit de huid rond de beet gebied, op zoek naar eventuele bruine of zwarte vreemde stoffen die nog kunnen worden ingebed in de beet; dat is het hoofd of de monddelen van de teek. Als je niet kunt zien van de omgeving, gebruik maken van een vergrootglas.

•  Steriliseer een naald of een puntig pincet door het weken in alcohol voor ongeveer een minuut, dan voorzichtig vissen uit de resterende delen van het hoofd of de mond van de teek die kunnen worden ingebed in uw huid.