Hoe te vertellen als een Acupuncturist goed is of niet?

Hoe te vertellen als een Acupuncturist goed is of niet?

Acupunctuur is een belangrijk onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en is geoefend voor de laatste 5000 jaar voor een verscheidenheid aan medische doeleinden. Acupunctuur is aangetoond voor de behandeling en voorkoming van ziekten, pijn verlichten en genezen van diverse aandoeningen. Acupunctuur betekent letterlijk "naald piercing" en is de praktijk van het plaatsen van fijne, steriele naalden in de huid om specifieke punten te stimuleren in het lichaam, genaamd acupunten, of acupunctuurpunten. Een typische acupunctuur behandeling kan ook het gebruik van hitte, druk, wrijving, afzuigen of gecontroleerde impulsen van elektromagnetische energie aan de acupunten stimuleren omvatten.

Instructies

•  Zoek acupuncturisten in uw omgeving. Verwijzende sites zoals Acufinder.com en registers, zoals het Nationaal Certificatie Commissie voor Acupunctuur en oosterse geneeskunde (NCCAOM) kan u helpen gemakkelijk vinden lokale acupuncturisten.

•  Controleer de geloofsbrieven van de acupuncturist. Om een ​​geregistreerd acupuncturist te worden, moeten de studenten ten minste twee jaar van de studie te voltooien in een erkende acupunctuur programma vervolgens de NCCAOM examen. Acupuncturisten zijn ofwel een licentie (L.Ac.), geregistreerd (R.Ac.) of gecertificeerd (C.Ac.). Deze benamingen verschillende dingen betekenen, afhankelijk van welke staat je bent in, dus zorg ervoor dat de Amerikaanse Vereniging van Oosterse Geneeskunde raadplegen AAOM.org voor uw staat van specifieke regelgeving.

•  Stel vragen. U wilt weten dat de huisarts u beslissen over is iemand die je gemakkelijk kunt praten om. Immers, het is de taak van de acupuncturist is om goed te communiceren met u op om u effectief te behandelen. Enkele vragen die u misschien wilt u uw huisarts vragen bevatten "Wat voor soort opleiding heb je?" "Heeft u ervaring behandelen mijn conditie te hebben?" en tot slot, "Wil je ook voorschrijven Chinese kruiden formules?"

•  Vraag om een verwijzing van de acupuncturist. Spreken met iemand die gewerkt heeft met uw acupuncturist voordat is altijd een goed idee. Getting 02:58 adviezen krijgt u een goed beeld van de ervaringen van andere mensen met de arts te geven.

•  Wacht tot de resultaten. Over het algemeen zul je beginnen om resultaten te zien binnen een tot vier behandelingen. Er is echter geen specifieke duur of frequentie van behandelingen omdat elke persoon en elke conditie verschillend. Het kan ook afhangen van hoe oud je bent en uw algemene gezondheid. Maar als je het gevoel niet anders na zes tot acht behandelingen, kunt u om verder te gaan naar een andere provider.