Hoe te vertellen als Contact Lens juist voor Putting in Eye

Contactlenzen zijn een gemeenschappelijk alternatief voor traditionele brillen. Ze zijn effectief en comfortabel, mits correct gebruikt. Contacten moeten worden voorgeschreven door een oogarts, die zal bepalen of een persoon de ogen zijn gezond genoeg voor contacten. Voordat u contacten in uw ogen, volgen een paar eenvoudige stappen om te controleren of ze correct worden opgesteld.

Instructies

Controleer Hygiëne

•  Leg een contact op het topje van je wijsvinger en kijk naar het nauw tegen het licht. Het verplaatsen in alle richtingen. Kleine stukjes van vuil of vlekken zullen waarschijnlijk zichtbaar zijn. Dat betekent dat het contact moet worden gereinigd voordat u het in uw oog.

•  Zet het contact in de palm van je hand en de beker die hand. Squirt contact of zoutoplossing op het contact, zodat het bijna bedekt is. Gebruik je wijsvinger om het contact wrijf gedurende vijf seconden.

•  Droog uw wijsvinger en zet het contact weer op het puntje van het. Controleer op vuil of vlekken weer. Als een nog steeds, was het weer.

Controleer de Rim

•  Plaats het contact op het topje van je wijsvinger met de minste hoeveelheid van de lens (het ronde gedeelte) van uw huid aan te raken.

•  Kijk eens heel goed naar de rand van de contactlens. Is het buigen naar buiten iets? Als dat zo is, is het op zijn kop. Veel zachte contactlenzen kan heen en weer te draaien, maar zal alleen voelen in je oog of de juiste zijde naar boven is gericht.

•  Draai de lens over en controleer de velg opnieuw. Zijn de randen gebogen naar buiten nog meer, of doen ze recht naar het plafond? Als ze zijn recht, juist het contact is. Als ze verder naar buiten buigen, de andere kant op was correct. Soms is het moeilijk te zien zijn, maar onjuiste wijze moet duidelijk zijn vergeleken.

Controleer op Onregelmatigheden

•  Plaats de schone contactlens op het puntje van je wijsvinger en houd het tegen het licht.

•  Kijk goed naar de lens op scheuren of barsten. Eventuele scheuren is waarschijnlijk te zien zijn op de rand van het contact, maar kan ook in het midden van de lens. Als een lens is gescheurd, draag het niet. Geript contacten kunnen je ogen krabben, en het dragen van een beschadigde lens is pijnlijk.

•  Stop met het dragen van uw contactlenzen en bezoek uw oogarts om ervoor te zorgen dat uw ogen gezond is als de lens veroorzaakt pijn of ongemak, zelfs als er niets mis te zijn.

Hints

  • Was altijd uw handen voordat u met contactlenzen. Het zal bezuinigen op puin afgezet op de lens en in uw oog.