Hoe te verminderen pijn van een Bunion

Hoe te verminderen pijn van een Bunion

Terwijl de operatie is de enige manier om zich te ontdoen van een bunion voor goed, de pijn en ongemak veroorzaakt kan worden beheerd effectief met relatief eenvoudige middelen. Naast het maken wijzer schoeisel keuzes kan orthopedie en geneesmiddelen gebruikt om de pijn te verminderen van een bunion. Lees verder om te leren hoe je de pijn te verminderen van een bunion.

Instructies

•  Week de aangedane voet in warm water na een lange stint dragen van schoenen of wanneer pijn wordt hinderlijk. Hoewel dit niet een primaire behandeling voor pijn, kan het een effectieve aanvulling op andere behandelingen en is bijzonder nuttig als de knobbel is kleine of relatief nieuw.

•  Breng ijs aan het aangetaste gewricht en houdt je voet verheven als aanvulling of alternatief voor het laten weken in heet water. Ice is vooral handig wanneer het gewricht wordt gezwollen als gevolg van fysieke irritatie.

•  Verlaag de druk op je voeten door het verwijderen van uw schoenen wanneer het niet absoluut noodzakelijk voor u om ze te dragen.

•  Houd uw teen, voet gewrichten en spieren los met behulp van oefeningen ontworpen voor bunion patiënten. Uitoefenen de voet kan de ernst van de chronische pijn vaak ervaren door mensen met bunions voorkomen. De website van Dr. Foot bevat een handige lijst met aanbevolen voet oefeningen. Zie de bronnen hieronder voor een link.

•  spreekt uw podiatrist de verschillende orthopedische inzetstukken en apparaten die kunnen worden gebruikt om bunions behandelen. Bunion spalken, kussens en hiel bekers kan gedragen worden in de schoen om de druk op je voeten te verlichten en zorgen van je voet de juiste houding. Gegeleerde teen spacers en teen afscheiders kan voorkomen dat de bunion van verslechtering, en een bunion regulator kan u helpen uw teen en voet spieren te rekken tijdens de nacht.

•  Haal een paar schoenen die goed passen. Denk breed en ruim voor de teen gebieden van uw schoenen, en geen schoenen die je voet vernauwen op geen enkele manier te dragen. Inlegzolen kunnen ook worden toegevoegd om een ​​goede pasvorm en irritatie te verminderen.

Hints

  • Ga schoen winkelen in de avond in plaats van de ochtend. 'S nachts, zijn uw voeten iets vergroot omdat ze in gebruik zijn de hele dag zijn geweest, waardoor het makkelijker voor u om schoenen die je voet op de juiste plaats aan te kopen.
  • Eeltknobbels verergeren als corrigerende behandeling niet tijdig ingewonnen als ze voor het eerst verschijnen.