Hoe te vermijden voedingsmiddelen die Oorzaak Gas

Aan levensmiddelen die ervoor zorgen dat gas zal eten in het openbaar comfortabeler te vermijden. Gas en een opgeblazen gevoel kan heel gênant. Degenen met spijsverteringsstoornissen zouden kunnen zijn meer vatbaar voor overmatige winderigheid. Als je eet je ook slikken lucht ook. Maag gas kan komen van overeten en obesitas. Niet alleen wat je eet, maar hoe je eet kan helpen voorkomen dat overmatige winderigheid. Opgeblazen gevoel is iets wat iedereen wil beperken, en te voorkomen dat in openbare situaties. Het eten van maaltijden langzaam, met je mond dicht zal ook voorkomen dat overmatige winderigheid. Opgeblazen gevoel kan worden voorkomen, zodat u kunt voelen zich meer comfortabel in de openbare en rond anderen.

Instructies

•  Het vermijden van het eten van veel bonen, peulvruchten en het toevoegen van te veel specerijen aan uw dieet. Bonen zijn rijk aan vezels. Fiber gaat in en uit je spijsverteringskanaal. Vezel kan overmatige winderigheid veroorzaken en een beetje ruw op uw spijsvertering. Probleem is, vezels zeer gezond voor onze spijsvertering en goed voor ons. Bonen bieden een grote hoeveelheid vezels. Inweken peulvruchten in azijn misschien overdreven gasvorming snijden. Pruimen en rozijnen kunnen winderigheid ook veroorzaken. Veel van granen, maïs, tarwe en kan gas veroorzaken.

Veel kruiden kan gas veroorzaken en kan ruw op uw spijsvertering zijn. Knoflook, chilipoeder, en uien kan gas veroorzaken. Beperk het gebruik van veel kruiden. Te veel kruiden veroorzaken winderigheid. Kruiden zijn in orde, en kan helpen balans zuren in je spijsverteringsstelsel. Oregano, peterselie, tijm en gember bijvoorbeeld zijn goed om toe te voegen aan uw dieet. Gember en pepermunt kan helpen voorkomen dat overmatige gasvorming.

•  Vermijd het eten van kool en broccoli. Twee groenten die gekoppeld zijn aan overmatige gasvorming. Zowel kool en broccoli bieden overmatige winderigheid. Beide zijn heel gezond en perfect ok om voeding verstandig eten. Ze bevatten grote hoeveelheden mineralen in hen. Echter, als u van plan bent te gaan op die avond, of bedrijf voorbij, het is best dat je niet die groenten eten voor het diner. Ook zuurkool kan een slechte mix zijn.

•  Vermijd veel gefrituurd voedsel, koolhydraten, en verwerkte voedingsmiddelen. Gefrituurd voedsel en voedingsmiddelen met een hoog dierlijke vetten veroorzaken winderigheid. Beperk uw agenda inname. Eet niet te veel yoghurt, kaas, en het gebruik van veel melk. Degenen die zijn lactose-intolerantie moeten vermijden te veel zuivel.

•  Drink niet veel bier en frisdrank. Vermijd veel koolzuurhoudende dranken zoals bier en frisdrank. In plaats daarvan, de plaats van die drankjes met groene thee, water of tomatensap. Tomatensap zou kunnen helpen bij winderigheid. Ook het drinken van ginger ale kan helpen verlichten van gas.

•  Eet niet veel zetmeel voedingsmiddelen en snoep met veel suiker. Zetmeel voedingsmiddelen en snoep zal overmatige winderigheid veroorzaken. Veel aardappelen en tarwe bevatten hoge hoeveelheid zetmeel. Zoals pasta bijvoorbeeld. Zoetigheden zoals muffins, cake, koekjes, snoep en taarten kunnen winderigheid veroorzaken.

•  Beperken gas en een opgeblazen gevoel. Het drinken van veel water zal een opgeblazen gevoel en gas te elimineren. Je moet blijven gehydrateerd en drink veel water. Sommige groenten en fruit zal een opgeblazen gevoel te beperken. Spinazie en druiven zijn goed op je buik. Citrus zuren kunnen bijdragen tot een opgeblazen gevoel. Bessen bevat vezels, die ook zou kunnen gas veroorzaken. Bananen zijn te hoog in kalium. Citroensap en aloë vera sap kan winderigheid beperken.