Hoe te vermijden uitdroging bij warm weer

Het is een weinig bekend feit dat de meeste mensen vandaag de dag zijn chronisch uitgedroogd. Bijvoorbeeld, 75% van de mensen die in de Verenigde Staten niet genoeg water krijgen, vooral in de hete zomermaanden. Dit kan leiden tot een overvloed van gezondheidsproblemen, de meest voorkomende daarvan is warmte stroke.It moeilijk om goed gehydrateerd blijven, vooral omdat het lichaam verliest zoveel water op een continue basis via de poriën, longen, blaas en darmen zijn. Maar met de praktijk en een stevige kennis van wat water voor u kan doen, kunt u een van de weinigen die genoeg water drinken today.Water is de meest eenvoudige manier waarop je een optimale gezondheid kunt bereiken geworden.

Instructies

•  Drink een groot glas water op dit moment. Als het warm weer is en je niet traint, kan je verliezen tot een liter water per uur. Je nodig hebt om het te vullen. Als je traint, dat cijfer springt naar drie liter per uur.

•  Houd altijd een fles water op uw persoon wanneer u uit te gaan van het huis. Het hoeft niet fancy flesjes water zijn; is de kans groot, je stad kraanwater is schoon genoeg voor u om te drinken. Vullen die fles bij elke gelegenheid.

•  Houd een vaatje water gevuld als u een harde training of arbeid voor een langere tijd op één plek gaat doen. Vul eerst het met ijs, dan top het af met koud water. Nippen van het voortdurend, minstens elk uur. Als je zweten, echter, moet u in het bezoeken van het water vat elke 15 tot 30 minuten.

•  Probeer niet om uw urine of bewegingen houden in een poging om water te besparen. Zodra het water is in een van deze afvalverwijdering organen, het water is niet meer beschikbaar voor gebruik door het lichaam. Houdt het zal alleen zet u een verhoogd risico op infecties en andere gezondheidsproblemen. Een vuistregel: drink een glas water na een reis naar de badkamer.

•  Drink sportdranken die elektrolyten bevatten. Deze helpen om het gebruik van water te optimaliseren in uw systeem, waardoor ervoor dat al je organen te laten verlopen. Vitamine C is ook een goed jaar voor het maximaliseren van de waterdistributie.

•  Wacht niet tot u dorst om water te drinken zijn. Als je dorst hebt, ben je al licht uitgedroogd. Maak er een gewoonte, en stok mee. Als je niet van het hebben om te plassen vaak, taai. Het feit is dat je meer water dan bent u waarschijnlijk steeds nodig.

Hints

  • Zes glazen per dag is ongeveer goed voor het gemiddelde individu in gematigde weersomstandigheden. Bij warm weer en tijdens het sporten of arbeiden, het dubbele van dat bedrag.
  • Als je ooit het gevoel duizelig of flauw als gevolg van het niet krijgen genoeg water, bent u zwaar uitgedroogd. Je moet het rustig aan, stap in de schaduw, en drink water tot je kunt maag slurpend het. U wilt niet te hebben om te gaan naar de eerste hulp intraveneus worden gehydrateerd.