Hoe te vermijden Stretch Marks

Hoe te vermijden Stretch Marks

Stretch Marks zijn die kleine verkleurde vlekken op onze huid die ons herinneren aan een aantal dingen gebeuren in ons leven op verschillende tijdstippen. Het zou kunnen zijn van onze gelukkige dagen tijdens onze zwangerschap aan onze wanhopige tijden tijdens gewichtstoename. Ongeacht wat de striae herinneren ons aan, het is iets wat we willen om zich te ontdoen van en al snel. Hier zijn enkele tips over hoe om zich te ontdoen van die witte vlekken van onze geschiedenis.

Instructies

•  tijdens de zwangerschap:
Als je lichaam verandert als gevolg van het groeiende leven in je, drink zoveel water als je kunt. Het is gezond voor jou en de baby, plus het houdt je huid van het krijgen van te droog als gevolg van uitdroging. Ook tijdens je zwangerschap gebruik cacaoboter elke dag zal dit je huid meer rekbaar dus het vermijden van striae maken.

•  VERLIEZEN GEWICHT:
Als u het verliezen van gewicht, is het het beste om gewicht te verliezen op een fatsoenlijke snelheid. Afvallen snel niet mogelijk uw huid terug te stuiteren van dat rek voor een lange tijd. De stappen hierboven plus een gezonde maaltijd met veel vitaminen en mineralen zoals vitamine C, vitamine E, zink en silica zal helpen uw striae en uw doel van het verliezen van gewicht.

•  BORSTEN & striae
Vrouwen die borstvoeding geven of vrouwen met grote tieten krijgen striae als gevolg van de plotselinge groei van hun borsten. Met behulp van de juiste beha zal helpen uw borst te houden en te voorkomen dat ze verzakken. Toen ze verzakken ze rekken en veroorzaken die vreselijke striae. Samen met bh's die passen, gezonde voeding en cacaoboter moet je in staat om het verkrijgen van striae te beginnen of te minimaliseren ze als je ze al hebt voorkomen.

•  BODY BUILDING:
Striae gebeuren als gevolg van constante repetitieve oefeningen. Probeer van het krijgen van spieren te snel of het heffen van zware apparatuur te vaak in een set te blijven. Terwijl u werkt om te bereiken van uw lichaam gebouw doel Gebruik de bovenstaande stappen, kunt u ook worden verplicht een bezoek aan uw dermatoloog om serotonine of Retin A. Dit recept zal helpen, terwijl de striae zijn nog steeds roze of een roodbruine voorschrijven.

Hints

  • AHA crèmes helpt ook flexibiliteit van de huid.
  • Begin altijd behandelen striae, zodra ze verschijnen om beter om te gaan met hen.
  • AHA crèmes kunnen niet worden gebruikt door zwangere vrouwen.
  • Striae zal nooit weggaan, door vroege vangen hen en ze correct te behandelen ze zal afnemen in de huid.
  • Striae die oud zijn kunnen nog steeds worden behandeld en wat kan afnemen met de tijd, maar zal niet verdwijnen, evenals vroege vangen hen.