Hoe te vermijden Germs in Public

Hoe te vermijden Germs in Public

Zo onaantrekkelijk als het kan, de realiteit is de handvatten van een kruidenier karren, benzinepompen en roltrap leuningen zijn smerig. Virussen en bacteriën zijn overal en mensen over de hele wereld aandacht schenken in de donkere schaduw van MRSA, Staphylococcus, Salmonella, Listeria, E.coli O157, Campylobacter en Clostridium perfringens.
Sommige bacteriën zijn een noodzakelijk onderdeel van het leven. Er zijn ongeveer 200 soorten die in symbiose leven op het menselijk lichaam en het uitvoeren van noodzakelijke taken, zoals het eten van dode huidcellen. Mensen hebben meer bacteriële cellen op hen dan er menselijke cellen. Je kan echter niet leven in een plastic verpakte bubble of blijven aan huis gebonden, dus het wordt verstandig om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen en op te slaan een dure reis naar de ER.

Instructies

Hoe te vermijden Germs in Public

•  Wees een rolmodel. Leer goede hygiënepraktijken in huis en op school. Kinderen leren snel en zullen nabootsen handhygiëne gewoonten, vooral als een ouder of leerkracht toont ze het "waarom" en "hoe" ze kunnen met succes vervelende ziektekiemen op afstand te houden.
Was je handen voor de hoeveelheid tijd die het kost om de "Gelukkige Verjaardag" twee keer zingen.
Leer kinderen en volwassenen om hun mond te dekken en te voorkomen dat het plaatsen van hun vingers in hun mond of ogen.

•  Om de openbare badkamer deur te openen van binnenuit, pak een stuk keukenrol, dan gooi de.
In plaats van je hand om een ​​openbaar toilet te spoelen, gebruik je je voet of een overbodig handdoek.
De meeste kruideniers bieden bleekmiddel doekjes in de hal; pak een op je weg naar de winkel. Veeg het handvat en bijbehorende ruimten en gebruik dan een ander op je handen.
Na een bezoek aan een openbaar evenement waar je veel handen geschud, grondig wassen voordat je het evenement te verlaten. Het is gemakkelijk om het stuurwiel verontreinigen voor de volgende bestuurder.
Op weg naar huis, houd je vingers uit je mond en doe je vermoeide ogen niet wrijven.

•  Was uw verse producten alsof het leven van uw gezin ervan afhing. Een vriendelijke beestje kan een "gift" op de ongewassen producten hebben verlaten. Vreemde ziekteverwekkers vaak liftend naar de opbrengsdoorgang.

•  Als u een jacuzzi gunst, zorg dan dat deze goed is onderhouden. Bij het verlaten van, neem een ​​reinigende zeep, spoel-off douche.
Bleach kan iedere ziekteverwekker niet doden.

Hints

  • Als u verkouden bent, regelmatig wassen van de telefoon, koelkast handvat, deurknoppen en dergelijke. Als iemand in uw buurt sneeezes, verlaat de kamer tot in de lucht verdwijnt. Was uw handen regelmatig gedurende de dag. Houd enkele sanitaire doekjes in je portemonnee, school doos of tas Antimicrobiële lotions zijn goed, maar kan worden te veel gebruikt.
  • Benzinepomp handvatten zijn gebruikt door honderden goede mensen voor je. Pas op voor warenhuis roltrap handgrepen. De roestvrij teller bij een inside fast food take-out kan sterk worden vervuild. Kruidenier kar behandelt ook de haven gevaarlijke bacteriën; meestal fecale materie. Pas op voor wc doorspoelen handgrepen en het opheffen van de zitting. Pas op voor badkamer deurgrepen. Zet op het water in een openbaar toilet met een handdoek.