Hoe te vermijden complicaties van een obsessieve compulsieve stoornis

Miljoenen mensen over de hele wereld leven met een obsessief-compulsieve stoornis (OCD). Deze angst-gebaseerde aandoening veroorzaakt lijden aan obsessieve gedachten die ze niet kunnen controleren hebben herhaald, en deze gedachten zijn meestal onplezierige. De aandoening veroorzaakt ook dwanghandelingen, die fysieke handelingen de lijder voelt ze moet uitvoeren om slechte dingen te houden van het gebeuren aan haar of haar dierbaren. Hoewel het misschien lijkt, aan de buitenkant, die obsessief-compulsieve stoornis is alleen vervelend, het kan zelfs leiden tot een aantal vervelende psychische bijwerkingen indien onbehandeld. Hier is hoe ze te vermijden.

Instructies

•  Ga zo vaak mogelijk en om vrienden in sociale situaties. Met obsessieve compulsieve stoornis leidt vaak tot complicaties zoals sociale isolatie door verlegenheid via symptomen. Deze isolatie kan dan leiden tot depressie. Dwing jezelf om rond vrienden minstens twee keer per week naar deze onaangename bijwerking te voorkomen.

•  Engage in een hobby meerdere keren per week. Hobby's zijn storend en kan je gedachten af ​​te leiden van uw symptomen. Zelfs als je niet de symptomen volledig kan negeren, dienst nemen in uw favoriete hobby's zullen nog steeds helpen om de normale en meer ontspannen te voelen. Ontspanning kan helpen complicaties te voorkomen, zoals een verergering van de symptomen.

•  Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Oefening verhoogt het niveau van serotonine in je hersenen. Serotonine is een stemming-het stimuleren van chemische stof die van nature in je hersenen en het meer van je hebt, hoe minder symptomen van OCD en de bijbehorende bijwerkingen (zoals depressie en angst) je zal hebben. Brisk oefening voor minstens een half uur vier keer per week is voldoende.

•  Ga over uw dagelijkse gang van zaken als je geen symptomen van OCD hebben. Je kan hebben om jezelf te dwingen, als gevolg van schaamte over je symptomen, maar het is essentieel om er een gewoonte van te gaan op dagelijkse boodschappen om de ontwikkelingslanden agorophobia (angst om uit te gaan van uw huis) als een neveneffect van OCD te voorkomen vormen.

•  Verkrijg tenminste 7 uur slaap per nacht (8 beter) om te voorkomen vatbaar om de depressie en angst die kunnen komen met vermoeidheid. Veel mensen met OCD hebben moeite met slapen omdat ze niet hun gedachten adequaat kan uitschakelen. Medicijnen kunnen helpen met dit, net als een warm bad of een kopje kamille thee voor het slapen gaan.

Hints

  • Als u niet in staat om complicaties van OCD te voorkomen in het begin, of als je ze al hebt, het behandelen van de OCD zelf is vaak alles wat nodig is om de bijwerkingen te elimineren. Als je het OCD heb behandeld en nog steeds hebben bijwerkingen, raadpleeg dan uw arts, als u een extra medicatie kan nodig zijn om de problemen aan te pakken.