Hoe te verliezen Water Gewicht Veroorzaakt door Birth Control

Hoe te verliezen Water Gewicht Veroorzaakt door Birth Control

Een van de grote bijwerkingen van veel van de hormonale anticonceptie bedieningsorganen gewichtstoename. De meeste deskundigen zijn het erover eens dat het merendeel van die gewichtstoename is van water. Het oestrogeen in de pil is verantwoordelijk voor het overtollige water te krijgen. Echter, er zijn een aantal dingen die je kunt doen om uw water gewicht te verliezen.

Instructies

•  Bezuinigen op uw zoutinname. Zout kan water te veroorzaken en het kan zijn best om alle bewerkte voedingsmiddelen, verwerkt soepen, hartige snacks en verwerkt vlees gesneden uit uw dieet om geen water gewicht dat je kan hebben verminderen. Zelfs light frisdranken (als je dan drinken) kan leiden tot te veel zout in het dieet.

•  Praat met uw zorgverlener. Een ander type hormoon anticonceptie mag niet dezelfde bijwerkingen voor je hebt. U kan een hormonale anticonceptie met minder oestrogeen nodig. Daarnaast kan uw gewichtstoename te wijten zijn aan andere dan uw keuze van anticonceptie factoren.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Dit kan helpen spoelen het overtollige water van de weefsels door het verbeteren van de doorbloeding in uw hele lichaam.

•  Drink meer water. Als je uitgedroogd of bij constante risico van uitdroging zijn, zal je lichaam eigenlijk hangen op overtollig water om je lichaam draaiende te houden. Verhoog uw inname van water, omgehakt uw cafeïne en alcohol-inname en kijk of dit helpt u water gewicht te verliezen.

•  Wees geduldig. Als uw lichaam gewend raakt aan de extra hormonen in je anticonceptie, kan uw lichaam op natuurlijke weg te spoelen het overtollige gewicht over een paar maanden.