Hoe te verliezen drie pond Fast

Hoe te verliezen drie pond Fast

Misschien wil je gewoon een beetje down trim voor een aanstaande feest, bruiloft of afstuderen. Het verliezen van £ 3. in een korte tijd vereist de bepaling, maar het is een haalbare en realistische doelstelling. Het is ook niet zo hard op je lichaam als het verliezen van bijvoorbeeld 10 pond. een week is. Met een beetje veranderen van uw dieet en lichaamsbeweging, het verliezen van £ 3. zal sneller dan je denkt te komen. Geef jezelf minstens een week om volledig te voltooien het gewichtsverlies.

Instructies

•  Oefen ademhalingsoefeningen om je lichaam en ontstressen jezelf te ontspannen. Wanneer een persoon stress voelt, wordt cortisol vrijkomen in het lichaam veroorzaken vette productie. Het beoefenen van diepe ademhaling verbetert ook de lichamelijke functies zoals spijsvertering, het bijstaan ​​van uw gewichtsverlies.

•  Drink acht glazen water per dag die je eetlust zal onderdrukken terwijl je lichaam te reinigen van onzuiverheden en toxines. Dit zal niet leiden tot water gewicht, maar zal in feite helpen verwijderen van water gewicht van uw lichaam door hem gehydrateerd.

•  Voer een kracht en interval training per dag. Dit zijn uitdagende trainingen die u zal helpen gewicht te verliezen snel en die veel tijd nodig. Door het beëindigen van een half uur van deze trainingen per dag, zal je vet sneller te verbranden.

•  Eet gezonde maaltijden. Blijf uit de buurt van voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten en suikers zoals brood en frisdrank zijn en ze te vervangen door voedingsmiddelen met een hoog eiwit. Eet porties fruit en groenten bij elke maaltijd.

•  Zoek een sociale steun systeem dat kan aanmoedigen en motiveren u in deze tijd van het gewichtsverlies. Dit kan een groep vrienden of een gewichtsverlies steungroep zijn. Vraag hen om u te helpen verantwoordelijk met uw eten en lichaamsbeweging te blijven.