Hoe te verliezen buikvet Veilig & Snel

Hoe te verliezen buikvet Veilig & Snel

Het verliezen van overtollig buikvet rond de buikspieren - en houden het off-- is belangrijk voor iedereen. Overgewicht rond de buikstreek is verbonden met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde vormen van kanker. Het probleem met buikvet is dat het visceraal vet, het soort dat uw organen omgeeft en toxines kunnen afscheiden. Om overtollig buikvet schuur en krijg je taille onder controle op een manier die veilig, gezond en snel, zult u nodig hebt om regelmatig te bewegen en te eten een goed uitgebalanceerd dieet is ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen.

Instructies

•  Voer buikspieroefeningen om toon en versterken van je spieren. Dit kan je niet helpen om buikvet te werpen, maar toning je buik door crunches, fiets wendingen en been liften kunt u nog steeds helpen om centimeter te verliezen en plat je buik, omdat de spieren neemt minder ruimte in dan vet. Gewicht opleiding zal ook stimuleren uw stofwisseling, zodat je meer calorieën verbrandt, zelfs in rust. Buikspieroefeningen zal uw gezondheid te verbeteren en vormen de basis voor het latere gewichtsverlies.

•  Oefening vier tot vijf keer per week, het doen van cardiovasculaire oefeningen gedurende 30 tot 45 minuten per keer. Activiteiten kunnen onder andere hardlopen, wandelen, fietsen of zwemmen, maar iets dat verhoogt je hartslag zal helpen. De cardiovasculaire activiteiten zijn wat zal u helpen vet te verbranden. Het is niet mogelijk om ter plaatse-verminderen vet in een gebied, dus je zult niet in staat om te garanderen wanneer je buikvet zult verliezen of hoeveel van dit zul je meteen te verliezen, maar als je regelmatig cardio te nemen in uw workouts je zult gewicht verliezen over, en uiteindelijk zal het overtollige buikvet af te komen.

Het goede nieuws: Buikvet kan vooral inspelen op uitoefenen dan vet op andere gebieden van het lichaam, volgens Tongjian U, een professor in de voeding en beweging bij SUNY Buffalo.

•  Eet een evenwichtige voeding. Bezuinigen op teveel ongezonde vetten zoals onverzadigde vetten of transvetten. Zorg ervoor dat je voldoende eiwitten eten, volkoren koolhydraten en groenten en fruit. Doorgaan met gezonde bronnen van vet eten met mate. Gezonde vetten omvatten enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren, zoals die gevonden in olijfolie, avocado en noten.

•  Prijzen zeven tot acht uur slaap per nacht. Studies van het Columbia University Medical Center blijkt dat een gebrek aan slaap je hongeriger, die effectief gewichtsverlies kan bemoeilijken kan maken. Gebrek aan slaap verhoogt ook het niveau van het stresshormoon cortisol, dat kan worden gekoppeld aan buikvet.