Hoe te verliezen buik vet zonder te oefenen

Hoe te verliezen buik vet zonder te oefenen

Jorge Cruise's boek "The Belly Fat Cure," is gebaseerd op het feit dat het lichaam reageert op suiker door het creëren van buikvet. Studies tonen aan dat na suiker wordt verbruikt, de alvleesklier en scheidt insuline in reactie op de suiker. Deze fysiologische veranderingen in de chemie van het lichaam maakt het lichaam vet opslaan in de buik. Het maken van kleine aanpassingen aan uw dieet zal u helpen verliezen buik vet (en afvallen) zonder te oefenen.

Instructies

•  Verminder uw suiker inname tot 15 gram per dag om buikvet te verliezen zonder te oefenen. Voor het aanbreken van verwerkte voedingsmiddelen, Amerikanen verbruikt ongeveer 15 gram suiker per dag. Op dat moment, diabetes en buikvet waren bijna ongehoord. In 2010, de gemiddelde Amerikaan verbruikt meer dan 200 gram suiker per dag.

•  Wissel ongezonde koolhydraten gezondere versies van hetzelfde voedsel. Zo eet volkoren pasta in plaats van witte pasta. Laat de skins op de aardappelen als je ze puree. Deze gezondere voeding met een hoger vezelgehalte niet bloedsuiker pieken die witte versies doen maken. De bloedsuikerspiegel spikes veroorzaken insuline overstromingen, die bijdragen aan buikvet. Swapping slechte koolhydraten uit en goede koolhydraten in helpt je verliest buik vet.

•  Consumeer een maximum van 120 gram koolhydraten per dag om te helpen uw lichaam te verliezen buik vet. Low carb dieet hebben het juiste idee, maar ze gaan te ver. Er is geen kwaad in het nuttigen van een gezonde hoeveelheid van gezonde koolhydraten. Vergeet niet dat niet alle koolhydraten zijn gelijk geschapen zijn. Hoewel gebakken aardappel en een snoepje hetzelfde aantal koolhydraten kan hebben, de aardappel vezel en geen suiker. Goede koolhydraten hebben weinig tot geen suiker in hen, en daarom helpen verliezen buik vet.

•  Doe wat onderzoek en aandacht besteden aan al het voedsel dat je eet. Suiker is verborgen in een aantal voedingsmiddelen die mensen dagelijks eten. Een kopje yoghurt heeft meer dan 30 gram suiker (genoeg suiker voor 2 dagen). Een 100% fruit smoothie - die ogenschijnlijk gezond - bevat meer dan 80 gram suiker. Reducerende suiker inname is essentieel om u te helpen zich te ontdoen van buikvet.