Hoe te verliezen Ab Fat Fast

Hoe te verliezen Ab Fat Fast

Iedereen droomt van platte abs. Mensen willen het vet op hun abs snel te verliezen, maar het zal niet gebeuren 's nachts. Gewicht op te zetten gedurende een periode, zodat het kost tijd om het terugnemen uit. Afhankelijk van hoeveel vet de persoon heeft om te verliezen, kunnen ze een plattere buik te krijgen in ongeveer een maand. Maar het zal rijden, vastberadenheid en uit te werken op een regelmatige basis, ten minste vijf dagen per week nodig.

Instructies

•  Voer crunches op een dagelijkse basis, niet minder dan vijf dagen per week. Probeer te werken tot 100 crunches per dag. Je begint met een lager aantal crunches, dan bouwen als je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Kraken kan eenvoudig of complex zijn. Eenvoudige crunches vereisen een persoon te leggen op hun rug het verhogen van de voeten van de vloer, knieën gebogen. Dit ziet er een beetje zoals de foetushouding. Handen kunnen worden achter het hoofd of over de borst. Hef bovenlichaam en onderlichaam elkaar ontmoeten, waarbij de spieren van de maag. Complexere crunches kan betrekken draaien uw lichaam links en rechts als je ze uitvoert.

•  Oefening core spieren met behulp van een oefening bal. Extended crunches kan worden gedaan met behulp van dit stuk van de fitnessapparatuur en het werkt de kern harder, omdat je nodig hebt om het evenwicht te bewaren tijdens het uitvoeren van bewegingen. Plaats de voeten stevig op de grond en uit elkaar. Rest laag terug over de bal en leg terug met kont omhoog uit de grond. Neem het vertragen en te krijgen in een evenwichtige positie. Met gekruiste armen over de borst, til de romp omhoog, met behulp van de kern spieren. Dan onderlichaam terug over bal. Herhaal op- en neergaande beweging te simuleren sit-ups.

•  Eet de juiste voeding om een opgeblazen gevoel te voorkomen. Gezond eten is een belangrijke stap in het krijgen in vorm. "Aan de lijn voor Dummies" beveelt het eten van rauwe groenten en fruit en het vermijden van voedingsmiddelen die gas en een opgeblazen gevoel kan veroorzaken, zoals broccoli. Vermijd ook suikerhoudende junkfood en in plaats daarvan kiezen voor volle granen, magere eiwitten en vetarme zuivelproducten. Suikers toe te voegen meer gewicht rond het midden. Het vermijden van hen kan helpen om een ​​slankere buik en platter abs.