Hoe te verliezen 5 tot 10 kilo in een week

Als u nodig hebt om te passen in een jurk voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt om zich te ontdoen van dat extra gewicht dat je meedraagt, rond, zal dit eHow helpen schuur die laatste 5 tot 10 kilo in zo weinig als een week.

Instructies

•  Maak de Commitment
Je zult eerst de verbintenis aan te gaan om het verliezen van die extra 5 tot 10 pond. In de meeste gevallen veel dit gewicht is water gewicht.

•  drinken, drinken, drinken!
Dit is geen alcohol of suikerhoudende dranken, dus niet al te enthousiast. 5 tot 10 kilo te verliezen in een week die u nodig hebt om uw inname van water te verhogen. Dit zal helpen het gewicht te water te verliezen. Het zal ook helpen calorieën te verminderen. Wanneer u in meer water het is calorie vrij, plus het houdt je vol. Het drinken van veel water zal voorkomen dat die middag verlangen naar snacks.

•  Negatieve Calorie Foods!
Negatieve calorie voedsel zijn degenen die meer energie om te verbranden dan ze in werkelijkheid bevatten nemen. Voorbeelden van deze voedingsmiddelen zijn selderij, sla en kool. Deze voedingsmiddelen zijn het best geconsumeerd ongekookt.

•  Eiwitten!
Eiwitten zijn belangrijk in een gezond dieet. Als u probeert om gewicht te verliezen snel moet je alleen magere eiwitten zoals vis of zonder vel, gebakken kip verbruikt. U kunt ook deze eiwitten stomen. U wilt er zeker niet meer calorieën toe te voegen aan deze eiwitten, dus blijf weg van boter of andere oliën ze worden vaak gekookt in. Eiwit shakes zijn ook een goede optie. Zorg ervoor dat elk eiwit drank is een low carb eiwit drankje.

•  Specerijen!
Het toevoegen van kruiden kan het naar beneden vallen van een dieet. Als u probeert om 5 tot 10 kilo in een week te verliezen moet je alleen caloriearme specerijen gebruiken. Mosterd en spuiten salade dressings zijn goede opties.

Hints

  • Het is een goed idee om uw dieet te beginnen op een maandag als je gewoon gaat werken. Dit voorkomt dat je van het eten van alleen maar omdat je je verveelt.
  • Dit is niet een dieet van een medische professional. Het is slechts mijn ervaring dat ik het tekenen van. Voordat u begint met een dieet regime moet u een medische professional te raadplegen.