Hoe te verliezen 5 pond per week voor een maand

Het verliezen van £ 20 in een maand is een moeilijke taak, maar kan worden gedaan met de juiste combinatie van voeding, lichaamsbeweging en zelfdiscipline. Want het is aan te bevelen dat lijners gewicht te verliezen met een snelheid van een tot twee pond per week, het verliezen van £ 5 per week is mogelijk, maar mag alleen worden geprobeerd door de obesitas en morbide obesitas. Hoe hoger je body mass index (BMI, of uw lengte-to-vet verhouding), hoe makkelijker het zal zijn om gewicht te verliezen. Mensen met grote hoeveelheden vet te verliezen sneller en gemakkelijker wanneer gezet op het juiste dieet regime.

Instructies

Hoe te verliezen 5 pond per week voor een maand

•  Houd een dagboek bij voor een week, en noteer de hoeveelheid calorieën die je verbruikt per dag. Om de gemiddelde dagelijkse calorie-inname te vinden, toe te voegen elk van de zeven dagelijkse calorieën en dan verdeel dit totaal door zeven.

•  Evalueer uw calorie behoeften per dag. Uw calorie behoeften zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder geslacht, huidige gewicht, lengte en uw niveau van lichamelijke activiteit. Een snelle beoordeling van de calorieën die nodig is om het onderhoud van uw huidige gewicht kan worden gemaakt met behulp van http://calorieneedscalculator.com/.

•  Verlaag uw totale calorie-inname van 17.500 per week. Omdat een pond vet is gelijk aan 3500 calorieën, moet u gemiddeld 2500 calorieën per dag te verminderen. U moet de 2500 calorieën verbruiken door middel van oefening en reducting je dagelijkse calorie-inname.

•  Volg de online calorie behoeften calculator hierboven genoemde om te bepalen hoeveel calorieën je moet per dag te elimineren. Bijvoorbeeld, de calculator suggereert een sedentaire man die 5'10 "en weegt 300 £ moet 3389 calorieën per dag om zijn gewicht te behouden. Als hij wil 500 calorieën per dag verbranden door oefening moet hij calorie-inname te verlagen door 2000. Deze zal hem verlaten met een dagelijkse toewijzing van 1.389 calorieën per dag voor het eten.

•  Zoek een oefening die je leuk vindt, maar zal ook genoeg calorieën te verbranden. Zwaarlijvige mensen kunnen beginnen om calorieën te verbranden veilig door te lopen, met behulp van een elliptische machine of zwemmen voor ongeveer een uur per dag. Deze worden beschouwd als low-impact cardiovasculaire oefeningen, die zijn gemakkelijker uit te voeren en vormen een lager risico op letsel voor degenen die nieuw te oefenen.

Hints

  • Eet gezond voedsel met veel vezels (zoals lommerrijke grote groenten, fruit en volkoren granen), die u zal toestaan ​​om te voelen voller en verbruiken minder calorieën.
  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een nieuw dieet of lichaamsbeweging regime.
  • Probeer niet dit dieet als je binnen een gezond gewicht bereik. Bereken uw BMI. Misschien hoef je niet tot 20 kilo te verliezen. Becoming ondergewicht vormt vele gevaren voor uw gezondheid. U kunt uw BMI hier, http://www.bmi-calculator.net/bmi-formula.php, te berekenen om te zien of er een 20-pond gewichtsverlies voor u veilig is.