Hoe te verliezen 10 pond voor gratis

Hoe te verliezen 10 pond voor gratis

In tegenstelling tot wat je ziet op de televisie en magazine-advertenties, is het mogelijk om gewicht te verliezen zonder geld te spenderen aan dure fad diëten, pillen en voorverpakte voedingsmiddelen.

Een persoon van gemiddelde build moeten erop gericht zijn ongeveer twee pond per week te verliezen. Met die snelheid, kun je verliezen 10 pond in een maand tot zes weken.

Om gewicht te verliezen, moet je bewust zijn van het voedsel dat je eet te zijn en moet je de fysieke activiteit op te nemen in uw dagelijkse routine.

Instructies

•  Maak een lijst van gezonde voedingsmiddelen die u genieten van het eten. Tijdens uw volgende reis naar de supermarkt, voorraad op deze voedingsmiddelen. Als u vragen heeft over een artikel hebt, lees het etiket zorgvuldig om zeker te zijn is het niet overdreven in calorieën of vet.

•  Maak maaltijd plannen. Maaltijd plannen kan op een dagelijkse of wekelijkse basis worden ontwikkeld. Schrijf op wat je van plan bent om te eten voor het ontbijt, lunch en diner en plan gezonde, caloriearme snacks. Ongeveer twee pond per week verliezen, zouden de meeste mensen 1200 calorieën per dag, en niet meer dan 25 gram vet verbruikt.

•  Blijf op de hoogte van het voedsel dat je verbruikt. Veel mensen vinden het nuttig om een ​​kleine notebook kopen en meld hun maaltijden per dag, maar ook de hoeveelheid calorieën en vet gram. Hierdoor blijft u verantwoordelijk voor wat je eet en helpt om je te stoppen van het maken van keuzes die je later spijt van krijgt.

•  Verhoog uw fitness-regime. Als u niet beschikt over een normale uitoefening routine, te beginnen door het nemen van lange wandelingen en het doen van een paar thuis elke dag activiteiten. Maak kleine veranderingen, zoals het nemen van de trap op het werk en een parkeerplaats ver weg van ingangen.

Als je al lichamelijk actief, verhogen de tijd die je besteedt elke dag uit te werken en de diversificatie van uw workout. Het veranderen van uw fitness routine helpt verbieden het raken van een plateau.

Hints

  • Maak een wekelijkse maaltijd plan voordat je naar de supermarkt.
  • Weeg jezelf een tot twee keer per week om uw vooruitgang te controleren. Weeg jezelf altijd in de ochtend, vlak nadat je hebt geplast en had een stoelgang.
  • Overleg met uw arts voordat u begint met een fitness-routine.