Hoe te verlichten Tender borsten

Hoe te verlichten Tender borsten

Als je ouder wordt en je hormonen veranderen, je soms tederheid te ervaren in je borsten genaamd fibrocystische borsten, met vocht gevulde blaasjes. Met een paar dieet wijzigingen, kunt u elimineren of de gevoeligheid te verlagen.

Instructies

•  Geef het op cafeïne. Dranken met cafeïne bevatten methyxanthines die kan leiden tot knobbels in de borsten ontstoken raken. Het zal een paar maanden duren om het verschil te zien.

•  Geef het vetrijke dieet. Vetrijke diëten veroorzaken verhogingen van oestrogeen die de groei van knobbels in de borsten kan veroorzaken. Ook deze worden tenminste 2 nemen als niet 3 maanden het verschil in borsten zien.

•  Verhoog uw inname van vezels. Fiber kan helpen verminderen zwelling en gevoeligheid door het absorberen van een teveel aan oestrogeen. Probeer tenminste 25 gram / dag vezels.

•  Neem de grote doses vitamine E. Nu, voordat je dit doet, praten met uw arts. De gebruikelijke dosering is 400 IE is mogelijk dat u zo veel als 800 IU nemen om een ​​verschil in gevoeligheid van de borsten te zien. Nogmaals, overleg dan met uw arts over het nemen van een grote dosis vitamine E.