Hoe te verlichten pijn Hand

Hoe te verlichten pijn Hand

Chronische pijn kant wordt vaak veroorzaakt door aandoeningen zoals artritis, syndroom van Raynaud en carpaal tunnel syndroom. Verstuikingen, verrekkingen en RSI kan ook leiden tot af en toe pijn. Als je pijn is aanhoudende of ernstige, moet u medische hulp te zoeken. Echter, er zijn veel thuis behandelingen die kunnen worden gebruikt om een ​​lichte tot matige de hand pijn. Ze verminderen zwelling en ontsteking, ontspannen de spieren, en verdoven de kant. Deze behandelingen worden vaak gebruikt om andere, meer agressieve therapieën vullen.

Instructies

Hoe te verlichten pijn Hand

•  Laat uw hand rusten en te verheffen boven je hart om de zwelling te verminderen. Als je je hand hebt gespannen, kan het nodig zijn om te bezuinigen op de hand-intensieve activiteiten voor een paar dagen of een paar weken.

•  Gebruik een koude gel of ice pack te verminderen zwelling in je pezen en verdooft tijdelijk je hand pijn. Laat dit niet langer dan 15 tot 20 minuten aan een stuk. Als de spieren in je hand zijn pijnlijk, gebruik dan een hete gel-pak of een warme kruik om de spieren te ontspannen.

•  Gebruik een vaste of flexibele brace om je pols en hand tijdelijk te immobiliseren. Dit helpt verminderen ontstekingen door het beperken van de bewegingen die uw toestand kan verergeren. Gebruik het apparaat niet wrap te strak.

•  Neem over-the-counter medicatie. Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs) zoals aspirine, ibuprofen en naproxen helpen om ontsteking regelen. Acetaminophen werkt door de pijnsensatie maar niet zwelling verminderen.

•  Breng actuele crèmes die actieve ingrediënten zoals salicylaat, menthol of capsaïcine bevatten. Voorkomende merken zijn onder Bengay, Zostrix, Aspercreme en Icy Hot. Het kan nodig zijn om meer dan een merk proberen om een ​​die werkt voor u te vinden. Volg altijd de instructies van de fabrikant voor gebruik.

•  Voer eenvoudig de hand van oefeningen die de spieren versterken en pees flexibiliteit. Open bijvoorbeeld je hand en raak het uiteinde van elke vinger om je duim in successie. Of, praktijk openen van uw kant volledig en vervolgens het maken van een vuist.

•  Gebruik vingerloze handschoenen om je handen warm te houden terwijl u werkt. Deze zorgen voor enige verlichting voor de hand pijn veroorzaakt door het syndroom en artritis van Raynaud.

Hints

  • Een zachte hand massage kan helpen bevrijden van spanningen en verzachten pijnlijke gewrichten. Artritis behandelingen gebruiken vaak een combinatie van koude gevolgd door een warmtebehandeling hand pijn.
  • Roep onmiddellijk medische hulp als u uw hand gewond en denkt dat je een bot hebt gebroken of beschadigd is een pees. Controleer op mogelijke interacties met andere geneesmiddelen en niet meer dan de aanbevolen doseringen bij het nemen van over-the-counter medicatie. Niet wraps of beugels te gebruiken voor langere tijd zonder toezicht van een arts.