Hoe te verlichten de pijn van Bee Stings

Hoe te verlichten de pijn van Bee Stings

Bijensteken zijn pijnlijk en kan leiden tot infectie. Huidreacties veroorzaakt door bijensteken zijn jeuk, branderig gevoel, ontsteking en roodheid. Het kennen van de juiste eerste hulp behandeling voor bijensteken kan de pijn van een steek te verminderen en neutraliseren van het gif. Eenvoudige eerste hulp omvat vaak voorkomende huishoudelijke artikelen en alledaagse medicijnen. Reinig altijd een bijensteek goed vóór het toedienen van pijnbestrijding te helpen infectie te voorkomen.

Instructies

•  Verwijder de angel. Soms raakt de stinger ingediend in de wond en vereist het verwijderen. Gebruik geen pincet, die meer gif kan vrijkomen in de wond te gebruiken; gebruik in plaats daarvan een vlakke ondergrond, zoals een creditcard, en schraap het over de angel.

•  Breng het ijs op de wond. Een ijs-pakket, verpakt in een washandje, kan verminderen zwelling en verdoven het gebied.

•  Neem over-the-counter medicatie. Paracetamol is een veel voorkomende pijnstiller, en kan bijdragen tot het verminderen van pijn. Antihistaminica kunnen ook helpen bij het verminderen van pijn. Actuele behandelingen, zoals Calamine en hydrocortison, kan helpen verlichten jeuk.

•  Maak je eigen zalf. Meng een deel van vlees met vier delen water, en vervolgens toepassen op de huid voor niet meer dan 30 minuten. Dit breekt het bijengif en verlicht de pijn.

•  Ga naar een dokter. Als de pijn verergert of symptomen van een allergische reactie verschijnen, zoals zwelling of ademhalingsmoeilijkheden, onmiddellijk een arts raadplegen.