Hoe te verlichten carpaal tunnel syndroom met Home Remedies

Hoe te verlichten carpaal tunnel syndroom met Home Remedies

De carpale tunnel is een smalle opening uit pezen waarmee de mediane zenuw naar de kant te bereiken. De mediane zenuw geeft het gevoel naar alle van de vingers, behalve de pink. De carpale tunnel beschermt de mediane zenuw. Wanneer de tunnel zwelt, wordt de druk op de zenuw gebracht en veroorzaakt gevoelloosheid en pijn in de hand en pols. Lees verder om te leren hoe carpaal tunnel syndroom te herbeleven met huismiddeltjes.

Instructies

•  Ananas

Het enzym bromelian wordt gedacht gemak zwelling van het weefsel rondom de zenuw helpen. De belangrijkste bron van voedsel van bromelian is ananas.

•  Arnica

Arnica is bekend om pijnverlichting en kan worden genomen als een tablet of een topische zalf. Consumeren arnica als supplement gebleken bij de behandeling van carpale tunnel en de zalf worden vermindert de intensiteit van de pai

•  Therapeutic Exercise

Er zijn veel oefeningen aan te raden om carpaal tunnel syndroom te bestrijden. Zelfs in de medische gemeenschap, kan men kiezen voor fysieke therapie in tegenstelling tot chirurgie of medicatie. Er zijn oefeningen die irritatie te verminderen in de tunnel en advies voor een juiste lichaamshouding en pols posities kan worden aangetoond aan de patiënt.

•  Rekken

Een andere oefening die goed is voor het carpaal tunnel syndroom is het uitrekken van de pezen en dan loslaten. Neem een ​​pauze op regelmatige tijdstippen en doe wat rekoefeningen van de handen en vingers. Als men niet de tijd of de neiging om stukken te doen, is er een product op de markt die beweert de palm strekken op drie belangrijke punten tijdens het dragen naar bed. Zij stelt geleidelijk omvormen van de tunnel en verlicht de druk op de zenuw

•  Amandelen

Anekdotisch bewijs dat het eten van rauwe amandelen dagelijks doet wonderen voor het carpaal tunnel syndroom. Hoewel er nog geen bewijs dat amandelen links naar carpaal tunnel, hebben amandelen opgedaan immense populariteit als een bron van gezonde vetten.