Hoe te Verjaag Fright over het hebben van een colonoscopie


Voor elk van een veelheid van redenen, kan uw persoonlijke arts beslissen om u plannen voor een examen beschouwd als een chirurgische ingreep heet een colonoscopie. Als dat zo is, blijf kalm, omdat deze procedure is niet zo tragisch als je denkt. De colonoscopie vindt meestal plaats in een kliniek of ziekenhuis. Zodra u en uw arts het erover eens dat de procedure moet worden gedaan, zal een lid van het kantoorpersoneel van uw arts u helpen bij het opzetten van een afspraak voor een consult met een specialist, een zogenaamde gastro-enteroloog, wie zal het uitvoeren van uw colonoscopie. Om de hele procedure minder stressvol te maken, zal het nuttig zijn voor u om volledig te begrijpen en bereid zijn voor elke stap van het proces.

Instructies

•  Bespreek uw werk en persoonlijke schema met een lid van het kantoorpersoneel van de gastro-enteroloog's. Deze persoon zal u helpen om een ​​tijd te selecteren en plaats waar uw procedure zal worden gedaan en op een moment van de dag, dat zal zeer handig voor je. Je krijgt mondelinge en schriftelijke instructies, evenals een medisch voorschrift. Het is belangrijk om deze informatie zeer zorgvuldig te volgen.

•  Bezoek uw apotheek en hebben uw recept gevuld. De apotheker kan herziening van de "gebruiksaanwijzing" met u ervoor zorgen dat u het meeste voordeel uit het. Volg deze instructies om de brief.

•  Aankomst in de kliniek of het ziekenhuis ruim van tevoren van uw geplande afspraak. Voltooien nodige papier-werk met de receptioniste en maak het u gemakkelijk tijdens het wachten om te worden genoemd. Dit is een goed moment om te kijken over de krant, of lees een deel van het boek dat je samen hebt gebracht met je mee.

•  Bereid je voor pre-colonoscopie werk te doen, zoals bloeddruk controle, hartslag, zuurstof-monitor enz. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk in uw toegewezen kamer en hebben uw lezing materialen in de buurt. Houd je geest bezig en voordat je het weet, zal het tijd voor uw procedure.

•  Wachten op de effecten van de drugs en ​​/ of medicijnen af te dragen, na uw procedure, kost tijd. Dus vraag om een ​​kopje koffie of andere drank, lezen, een snooze, luisteren naar uw ipod of een bezoek met een vriend. Iemand zal het controleren op je periodiek en al snel zul je vrij om te vertrekken.

•  Ga naar een vooraf bepaald restaurant. Neem de tijd, langzaam te eten en te genieten van een uitgebreid ontbijt. Op dit punt, kan je je afvragen wat het was over het hebben van een colonoscopie, dat u enige bezorgdheid veroorzaakt? En nu je weet wat te antwoorden als iemand vraagt ​​hoe je angst wegnemen over het hebben van een colonoscopie.

Hints

  • Slijtage Vrijetijdskleding
  • Heb procedure gedaan op je vrije dag
  • Heeft iemand beschikbaar om je rit van en naar de Kliniek / Ziekenhuis
  • Selecteer een restaurant te bezoeken Na Procedure
  • Artikel tekst: Copyright © 2009, Ted Atoka, Alle rechten voorbehouden