Hoe te verhogen Will Power Met Meditatie

Hoe te verhogen Will Power Met Meditatie

Lichaamsbeweging kan helpen om je lichaam te versterken en mentale oefening kan je helpen om je geest te versterken. Meditatie is niet alleen een geweldige manier om stress te verminderen en te verbinden met je innerlijke zelf, kan het ook een fantastische manier om je wilskracht te verhogen. Een paar tips kunnen helpen.

Instructies

•  Zet opzij een tijd voor meditatie elke dag. Het eerste wat in de ochtend is vaak de beste tijd, als je uitgerust, ontspannen en kan de kracht gecreëerd door middel van meditatie gebruiken om uw dag goed te beginnen. Probeer ten minste 15 minuten voor uw afspraak maken, maar u kunt zo lang als je wilt mediteren. Gewoon vernietiging van deze speciale tijd voor jezelf is een geweldige manier om je wilskracht te verbeteren.

•  Maak een heilige ruimte voor je meditatie. Dit kan zo ongeveer alles, maar moet elke dag hetzelfde aan een gewoonte en een comfort zone te creëren. U kunt gewoon gaan zitten in bed en oefen je meditatie bij het ontwaken, of invoering van een speciale kleed of mat, spelen zachte muziek en licht kaarsen en wierook. Je heilige ruimte kan zo eenvoudig of uitgebreid zijn als je wilt, zolang je consequent bent.

•  Schrijf je doelen voor meditatie voor het begin zolang een duur van de tijd dat je belooft om te mediteren, ook wel de heilige gelofte. Hebben deze set in je geest doelen als je begint je meditatie en stok mee. Als je een doel om negen dagen te mediteren op een rij zetten, en je op een dag missen, opnieuw beginnen. Tegen de tijd dat je de negende dag zul je een sterke stijging van de persoonlijke macht en de wil voelen.

•  Verhoog uw doelen en het aantal dagen om ze te voltooien als je kracht te krijgen. Als u aanvankelijk gezworen om geen alcohol drinken of roken sigaretten voor 3 dagen, verhogen de tijd tot en met 6 en werken door middel van de stress en moeilijkheden ontstaan, terwijl in meditatie. Wanneer u te bereiken of zelfs overtreffen van uw doelen, zul je ook moeten verhoogd uw wilskracht.

•  Ga door de vaststelling van nieuwe doelen, daag jezelf en de positie van jezelf. De enige weg naar verlichting en zelf-evolutie is door het overwinnen van tegenspoed en zich bewust worden van onze sterke en zwakke punten. Laat jezelf niet als je worstelt met een doelpunt. Gewoon de macht weer met trots dat je werkt om problemen te overwinnen en als je klaar bent je zult slagen.